Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Bu hafta Balık burcunun enerjisini çok net hissedeceğiz. Yeniayın etkisi ile haftanın ilk günleri yeni başlangıçlar için uygun. Hafta genelinde maneviyat ön planda olurken, para piyasalarındaki hızlı seyir devam edecek. Yer hareketlerinde artış ve sularla ilgili sorunlar da gündemde olacak.

11 Mart Pazartesi, haftaya Ay Koç burcundayken başlıyoruz. Dinamik geçecek bu haftada karar verirken aceleci olmamaya gayret edelim. Pazartesi, konuşmalarımızda etkin olabilir, fikirlerimizi hayata geçirme fırsatları yakalayabiliriz.

Haberin Devamı

12 Mart Salı, değerli hissetme ve hissettirme şeklimizi anlatan Venüs, 5 Nisan’a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. Venüs’ün Balık burcundaki seyri romantizmi, duygusallığı, merhameti ve fedakarlığı ön plana çıkaracak. Sezgilerimizin güçlü olacağı bu dönemde iç sesimizi duymaya dikkat edelim. Estetik işlemler için 1 Nisan’a kadar olan dönemi değerlendirebiliriz. Salı günü, önemli karar ve görüşmelerimizi 14:00 öncesine denk getirirsek daha verimli sonuç alabiliriz.

13 Mart Çarşamba ve 14 Mart Perşembe, Ay Boğa burcunda ilerleyecek. Daha gerçekçi ve temkinli olmaya yatkın olacağımız iki gün boyunca keyif almaya da öncelik vereceğiz. Kazalara karşı dikkatli olmak, yaşanabilecek gerginliklerde inatçı tutum sergilememek de önemli.

15 Mart Cuma ise iletişimin, ticari konuların hareketleneceği bir gün. Sabah saatlerinde yapacağımız konuşmalarda daha etkin olacağız. Öğle saatlerinde maddi konularda kararsızlık yaşayabilir, harcamalarımızda aşırıya kaçabiliriz.

Hafta sonu, Güneş ile Neptün’ün kavuşum etkisinde olacağız. Balık burcuna vurguyu arttıran bu kavuşum, manevi teslimiyeti, yeri geldiğinde olanı kabul edip akışa güvenebilmeyi hatırlatır. Değişen şartlara karşı direnç göstermemek, egoyu ön planda tutmamak farkındalığımızı arttırmaya destek olacak. Hafta sonu şifa çalışmaları, maneviyata yönelmek ve sanatsal faaliyetlerle ilgilenmek için uygun. Vücutta fazla ödem olabilir. Su dengesine dikkat edilmeli.

11 Mart haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

Haberin Devamı

YÜKSELEN KOÇ

Hafta genelinde size iyi gelmeyen ilişkileri sonlandırabilir, bırakmak istediğiniz alışkanlıklara veda edebilirsiniz. İlişkilerinizi göz önünde yaşamak istemeyecek, sosyal çevrenizden daha geride duracaksınız.

YÜKSELEN BOĞA

Arkadaş çevrenize daha çok vakit ayıracak ve yeni kişilerle de tanışacaksınız. Kırgınlıkları düzeltmek için güzel bir hafta. Uzun vadeli planlarınızda ya da maddi paylaşımlarda yanılgılara karşı temkinli olun.

YÜKSELEN İKİZLER
İşinize yoğunlaştığınız bir dönemdesiniz. İş ilişkilerinizin daha olumlu ilerleyeceği bu hafta maddi konularda aşırı iyimser davranmamaya gayret edin. Yurt dışı ile ilgili işlerde ya da hukuki süreçlerde de hareketlilik yaşanabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında önemli görüşmeler yapabilir, maddi konularda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Olaylara daha yapıcı ve affedici bakacaksınız. Eğitimle ya da uzaklarla ilgili konular hızlanacak. Hafta sonu ise gruplar içinde gerginlikler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN ASLAN

Sizin için kriz yaratan durumlara daha esnek bakıp, akışa teslim olarak çözüm bulabileceğiniz bir haftadasınız. Sağlık sorunlarınıza şifa bulabilirsiniz. Maddi konularda da gerçekçi adımlar atmaya gayret edin.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta genelinde ikili ilişkileriniz ve işbirliği içinde olduğunuz kişiler gündeminizde olacak. Bu alanlarda daha olumlu etkiler alacaksınız. Yeni bir başlangıç da yaşanabilir. Hiçbir ilişkiyi idealize etmemeye önem verin.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında bağışıklık sisteminize, beslenmenize daha dikkatli olun. Çalışma ortamınızdaki tatsızlıkları çözümleyebilir, evcil hayvanlarla ilgilenebilirsiniz. Özel hayatınızda ise kıskançlıktan uzak durmaya çalışın.

YÜKSELEN AKREP

Özel hayatınızın hareketlendiği bir dönemdesiniz. Hafta genelinde keyif aldığınız konularla, partnerinizle ya da çocuklarınızla daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Aile büyükleri ile ilgili de gelişmeler gündemde olacak.

YÜKSELEN YAY

Haftaya günlük akışınız hızlı olarak başlayacaksınız. Evinize, ebeveynlerinize daha fazla zaman ayırmak istediğiniz bir dönemdesiniz. Çalışma arkadaşlarınızla iletişimde gerilimler yaşanabilir. Sakin kalmaya gayret edin.

YÜKSELEN OĞLAK

İletişimin, kardeşlerinizin, yakın arkadaşlarınızın ön planda olacağı bu hafta sezgileriniz oldukça kuvvetli olacak. Yaratıcı fikirler geliştirebilirsiniz. Maddi konularda ise iddialı adımlardan kaçının.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında ticari konularda ve tanıtımla ilgili faaliyetlerde aktif olacaksınız. Maddi konulara odaklandığınız bu hafta özellikle gayrimenkul yatırımları ile ilgili temkinli davranın.

YÜKSELEN BALIK

Kendinize vakit ayırmaya öncelik vereceğiniz bu hafta, yeni başlangıçları da beraberinde getirecek. Fiziki görünümünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Bazı sırların ortaya çıkmasına da tanık olacaksınız. 

Hepimize keyifli bir hafta olması dileğimle, sevgiler.