Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Ekim sonunda ön planda olan konuların tekrar dikkat çekeceği, Başak Dolunayı'nın da gündemi şekillendireceği bir haftadayız.

19 Şubat Pazartesi, haftaya Ay Yengeç burcundayken başlıyoruz. Ailemizi, yakın çevremizi koruma, kollama isteğimiz baskın olacak. Evimizle daha fazla ilgilenmeyi tercih edebiliriz. Güneş, Kova burcundan Balık burcuna geçecek. Şimdiden tüm Balıkların yeni yaşları kutlu olsun.

20 Şubat Salı, sindirim sistemi hassasiyetleri olabilir. Bu yüzden beslenmemize özen gösterelim. 20-22 Şubat günleri, ilişkilerde ve finansal konularda sorunlar, liderlerle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir.

Haberin Devamı

21 Şubat Çarşamba, önemli kararları, görüşmeleri 16:40 sonrasına bırakmak daha iyi sonuç almamızı destekleyecek. Sabah saatlerinde ise sezgilerimiz ve duygusal yönümüz kuvvetli olacak.

22 Şubat Perşembe, Ay Aslan burcunda ilerleyecek. Yöneticileri, maddi süreçleri fazla konuşacağımız bir gün. Öğle saatlerinde abartılı tepkiler ve kararlar vermekten kaçınalım.

23 Şubat Cuma, nasıl iletişim kurduğumuzu ve algılama şeklimizi anlatan Merkür, 10 Mart’a kadar ilerleyeceği Balık burcuna geçecek. Mantığı ön planda tutan Merkür, hayal gücü ve sezgileri ağır basan Balık burcundayken algılarımız biraz bulanıklaşıp, aklımız karışabilir. Vereceğimiz kararlarda duygusal davranıp, anlamadan inanmaya daha yatkınız olacağız. Düşüncelerimizde maneviyat, sezgisellik, yaratıcılık, merhamet de ön plana çıkacak.

24 Şubat Cumartesi, Başak burcunda bir dolunay gerçekleşecek. Ekim ayından bu yana, bizi güvensiz hissettiren aşırılıkları düzenleme ihtiyacında olacağımız bir süreçteyiz. Bir yandan hayatımızdaki karışıklıkları sonlandırmak isterken, diğer taraftan da mevcut gidişatı değiştirmekten korkup adım atamayabiliriz. Duygusal davranmayıp, işin kolayına kaçmadan harekete geçenleri ise destekleyecek bir dolunay. Beslenmeyle, sağlıkla ve çalışan hakları ile ilgili konular gündemde olacak. Liderleri ve onların sağlık sorunlarını da konuşacağız.

25 Şubat Pazar ise ilişkilerde kibirli davranmamaya, abartılı tepki vermemeye dikkat edilmeli. Akşam saatlerinde, tamamlamak istediğimiz işlerde güzel sonuçlar alabiliriz.

Haberin Devamı

19 Şubat haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

YÜKSELEN KOÇ

Haftanın ilk günlerinde aileyle daha fazla vakit geçirmek, evinizde olmak isteyebilirsiniz. Perşembe, sosyal hayatın hızlı olacağı bir gün. Dolunay sürecinde ise sağlığınıza daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Hafta sonu da harcamalarınız düşündüğünüzden fazla olabilir.

YÜKSELEN BOĞA

Yakın çevrenizden alacağınız, sizi şaşırtan haberlerle haftaya başlayacaksınız. Hafta ortasında işinizle ilgili konulara yoğunlaşmanız gerekebilir. Dolunay ise sizin özel hayatınızla ya da çocuklarınızla ilgili kararlar almanıza sebep olacak.

YÜKSELEN İKİZLER

Haftanın ilk günlerinde kazançlarınızla, maddi konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekecek. Perşembe, yurt dışı bağlantılı işlerle ya da eğitim konularıyla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Dolunayla birlikte ebeveynlerinizle, evinizle ilgili durumlar ön planda olacak.

Haberin Devamı

YÜKSELEN YENGEÇ

Kendinize daha fazla zaman ayırmak isteyeceğiniz bu hafta sağlıkla ilgili sorunlarınızı çözümleyebilirsiniz. Dolunay, yakın çevrenizle olan ilişkilerinizi masaya yatırmanıza sebep olacak. Hafta sonu ise gruplar içinde beklenmedik gelişmelere şahit olabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Haftanın ilk günlerinde gözlerden uzak olmayı, daha geri planda kalmayı tercih edeceksiniz. Perşembe, özel hayatınızda esnek davranmaya gayret edin. Dolunayla birlikte kazançlarınızı ve harcamalarınızı dengelemeye odaklanacaksınız.

YÜKSELEN BAŞAK

Sizin için önemli gelişmelerin gündeme geleceği bu haftaya gruplar içinde aktif olarak başlayacaksınız. Hafta ortasında sağlık konusunda daha temkinli olun, beslenmenize dikkat edin. İlişkilerinizde gerçekten ne istediğinize odaklanacağınız bir dolunay süreci olacak.

YÜKSELEN TERAZİ

Haftanın ilk günlerinde iş hayatı ile özel hayatı dengelemekte zorlanabilirsiniz. Risk almamanız gereken bu hafta sizin için sürüncemede kalmış konuları tamamlamaya odaklanacaksınız. Hafta sonu ise harcamalarda aşırıya kaçmayın.

YÜKSELEN AKREP

Uzaklardan alacağınız haberlerle başlayacak bu hafta, aile ya da eviniz için fazladan harcama yapmanız gerekebilir. Dolunay arkadaşlarınızla ilgili konuları gündeme getirecek. Hafta sonu ise ikili ilişkilerde kibirli karar almamaya gayret edin.

YÜKSELEN YAY

Haftanın ilk günlerinde çevrenizdeki sorunları çözmeye odaklanacaksınız. Perşembe, çevrenizle olan iletişiminizde sakin olmaya özen gösterin. Dolunay sürecinde ise kariyer hayatınızla ya da üstlendiğiniz sorumluluklarla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında ikili ilişkilerinize ya da ortak yürüttüğünüz işlere daha fazla vakit harcayacaksınız. Perşembe, yatırımlarınızda risk almamaya dikkat edin. Dolunay süreci ise yurt dışı bağlantılı konuları ya da hukuki süreçleri gündeme getirecek.

YÜKSELEN KOVA

Sağlığınız için temkinli olmanız gereken bu hafta, bireysel kararlarınızı hayata geçirme konusunda daha istekli olacaksınız. Dolunay süreci finansal konulara bir düzen getirme isteğinizi harekete geçirecek. Hafta sonu ebeveynlerle olan ilişkilerde sakin kalmaya dikkat edin.

YÜKSELEN BALIK

Sizler için de önemli olan bu haftaya çocuklarınıza, aşk hayatınıza odaklanarak başlayacaksınız. Dolunay, ikili ilişkilerinizde bazı kararlar almanıza sebep olacak. Hafta sonu ise gizli düşmanlıklarla, sizden saklanan konularla karşılaşabilirsiniz. 

Hepimize verimli bir hafta olması dileğimle, sevgiler.