Astrolog Esra Kocasoy

Astrolog Esra Kocasoy

astrologesrakocasoy@gmail.com

Tüm Yazıları

Kuzey Ay Düğümü Terazi– Güney Ay Düğümü Koç

Kuzey Ay Düğümü Terazi burcunda olan kişiler Koç burcunun verdiği ani çıkışlar ve fevri davranışlardan uzaklaşıp, uyumu ve dengeyi sağlamak için bu hayata gelmişlerdir. Koç burcunun verdiği bencillikten, savaşçı ve savunmacı yapıdan uzaklaşarak daha adil, paylaşımcı ve işbirliği yapmaya yönelik davranış tarzını benimsemeleri gerekmektedir. Kuzey Ay Düğümü Terazi burcu olan kişiler Koç burcu ile alışkın oldukları “ben” temasından uzaklaşarak, “biz” demeyi öğrenmelilerdir.

Haberin Devamı

Kuzey Ay Düğümü Akrep– Güney Ay Düğümü Boğa

Güney Ay Düğümü Boğa burcunda olan kişiler için güvenlik ihtiyacı en önemli unsurdur ve bu ihtiyaçları onların hayatta sabit kalmasına ve konfor alanlarından uzaklaşamadıkları için ilerlemelerine mani olacak düzeyde olabilir. Maddi ve duygusal konulardaki tutucu yapılarından kabul edilebilir riskler alarak uzaklaşmayı ve duygusal dünyalarında daha paylaşımcı olmayı, sevdiklerine tutkuyla bağlanmayı, bazen kırılgan olabileceklerini kabul etmeyi öğrenmeleri ve deneyimlemeleri gerekir.

Kuzey Ay Düğümü Yay– Güney Ay Düğümü İkizler

Güney Ay Düğümü İkizler burcu olan kişiler fazla meraklı ve değişken yapıları sebebiyle hayatlarında kararlı ve sabırlı olmakta zorlanabilir. Kuzey Ay Düğümü Yay burcu ise kişinin kendine daha fazla güvenmesi gerektiğini, herkesin düşüncelerine saygılı olmanın önemini ve istikrarlı bir çizgi çizebilmenin kişinin gelişimi açısından önemine işaret eder. Kişinin alışkın olduğu her şeyi yüzeysel öğrenmekle yetinen tavrının yerini derin bilginin almasını ve odaklanılacak konuların ve hedeflerin daha belirgin olması gerektiğini vurgular.

Kuzey Ay Düğümü Oğlak– Güney Ay Düğümü Yengeç

Kuzey Ay Düğümü Oğlak burcu olan kişiler aidiyet duygusu fazla gelişmiş ve hayatlarının her alanında ailelerinin ve eşlerinin desteğine ihtiyaç duyan, bazen sevilmeme veya reddedilme korkusu yaşamlarına sebep olan etkiler altında olabilir. Kuzey Ay Düğümleri Oğlak burcunun verdiği sorumluluk duygusunu hayatlarına dâhil etmeleri gerektiğine işaret etmektedir. Kendi başarılarını hiç kimse destek olmasa bile kutlamayı ve önce kendilerini ailelerinden bağımsız olarak sevmeyi başarmaları, özgüvenlerinin gelişmesi açısından önemlidir.

Haberin Devamı

Kuzey Ay Düğümü Kova– Güney Ay Düğümü Aslan

Güney Ay Düğümü Aslan burcu olan kişiler fazla kendilerine dönük, egolu ve sadece kendilerine hizmet eden, otorite sahibi olma amacıyla hareket eden yapıda olabilir. Oysa Kova burcu egodan uzak ve işlerin yürümesi için otoritesinden feragat edebilecek bir zihniyetin göstergesidir. Kişi daha objektif ve alçakgönüllü olmayı, yaratıcılığını çevresindekilerle paylaşmayı ve sadece kendisinin değil diğerlerinin de yararını gözetmenin, birlikte ilerlemenin huzurunu deneyimlemelidir.

Kuzey Ay Düğümü Balık– Güney Ay Düğümü Başak

Güney Ay Düğümü Başak burcu olan kişiler her işte ve konuda mükemmeli arama amacında ve kusursuza ulaşana kadar yılmayan bir yapıda olabilirler. Balık burcunda olan Kuzey Ay Düğümü bu kişilerin bazen ellerinden geleni yaptıktan sonra biraz da işi kadere bırakmaları gerektiğini vurgular. Her zaman başarılı ve örnek olmak zorunda olmadıklarını kabul ederek, daha kabullenici ve esnek olmayı, insanlara duygusal olarak da destek olabilmeyi deneyimlemek üzere bu hayattadırlar.

Haberin Devamı

 

Astrolog Esra Kocasoy

İnstagram: @kocasoyesra