Coşkulu bir Ay tutulması

Bugün erken saatlerde Aslan burcunda bir Ay tutulması gerçekleşti.

Bugün erken saatlerde Aslan burcunda bir Ay tutulması gerçekleşti. Şimdi tutulma mevsimindeyiz, 26 Şubat’ta da Balık burcunda halkalı Güneş tutulması gerçekleşecek. Ay tutulmaları duygusal içeriği çok yüksek olaylara, farkındalığımızı arttıran gelişmelere işaret eder. Zira her Ay tutulması aynı zamanda güçlü bir dolunaydır. Aslan burcundaki Ay tutulması yaratıcılığımızı ve kendimize olan güveni öne çıkarmakta. Bugünlerde yaşam sevincinizi hem daha çok sorgulayabilir hem de hayata daha coşkulu bir yaklaşım geliştirebilirsiniz. Sizi mutlu ve coşkulu kılan istekleriniz üzerinde düşünmenin tam zamanı.

Haberin Devamı

Bu tutulma aynı zamanda kişisel konularda aşırı hassas olduğunuz ve özellikle gurur konusu yaptığınız olayları da aydınlatacaktır. Belki de bugünlerde kendinizi yeteri kadar güçlü ve yetkin hissetmediğiniz konularda farkındalık yaşayabilirsiniz. Böyle zamanlarda yakın ilişkilerden beklentilerinizde bazı çatışmalar söz konusu olabilir. Yapıcı yönden bakıldığında, aslında kişisel alanda kendi gölgelerinizi de daha iyi görebilirsiniz.

Bugün gerçekleşen tutulma aynı zamanda Terazi burcundaki Jüpiter ve Koç burcundaki Uranüs’le de uyumlu açılar kuruyor. Bir süredir etkin olan Jüpiter/Uranüs karşıtlığı hayatımıza daha fazla heyecan, keşfetme arzusu ve kendimizi özellikle ilişkilerimizde daha özgür ve orijinal biçimde ifade etme arzusu getiriyor. Jüpiter-Uranüs ikilisi astrolojide buluşlar, ilerleme duygusu, yeni deneyimlere açık durmak ve uyanışlarla ilgilidir. Dolayısıyla bu dönemde hayata bakış açımızı yenileyebileceğimiz güzel fırsatlar bulabiliriz.

Bu Ay tutulmasının hayatınıza getirebileceği konuları anlamak için yükselen burcunuza göre de bakabilirsiniz. Yükselen Koç’lar için aşkta, yaratıcı konularda ve çocuklarla ilgili durumlar içinde hoş sürprizler ve daha tutkulu bir yaklaşım olabilir. Yükselen Boğa’lar özellikle ev ve ailevi konulara daha fazla odaklanma içindeler. İş ve çalışma koşullarında beklenmedik durumlar gündeme gelebilir. Yükselen İkizler için sürpriz haberler ve çevresel değişikler gerçekleşirken, düşüncelerinizi daha yaratıcı şekilde paylaşabilirsiniz. Yükselen Yengeç’ler bu dönemde iş hayatında ve özellikle gelirleri ile ilgili konularda yenilikler içinde olabilir ve sürprizlerden yararlanabilirler. Yükselen Aslan’lar için bugünlerde yakın ilişkilerinde, evliliklerinde keşfedecekleri yeni şeyler olabilir. Ortaklaşa hassasiyetlere daha samimi yaklaşmak faydalı olacak. Yükselen Başak’lar bugünlerde daha fazla fedakarlık ve kabullenme gerektiren durumlarla karşılaşabilirler. Sağlıkla ilgili gelişmeleri de iyi takip etmek gerekebilir.

Haberin Devamı

Eğer yükselen burcunuz Terazi ise bu dönemde gelecek beklentilerinizi, arkadaşlıklarınızı hareketlendiren yaratıcı bir dönemde olabilirsiniz. Kendinize güveniniz artmakta. Yükselen burcu Akrep olanlar özellikle iş hayatında, toplum önünde tanınma, ilerleme ve kendi statüleri ile ilgili alanda daha hassas olabilirler. Yükselen Yay’lar hayata bakış açılarında ve görüşlerinde daha heyecanlı ve istekliler. Yolculuklar ve yabancılarla ilişkiler özellikle sürpriz değişiklikler getirebilir. Yükselen Oğlak’lar bugünlerde ortaklaşa işlerde ve başkalarına bağlı durumlarda daha hassas bir denge içindeler. Gereksiz endişelere yönelmemeliler. Yükselen Saka’lar ise özellikle evlilikte ve yakın arkadaşlıklarında daha iyi bir dinleyici olmaya, karşısındakileri anlamaya gayret göstermeliler. Yaratıcı alanda yeni aktiviteler de var. Yükselen Balık’lar özellikle iş ve çalışma konularında gösterecekleri gayretlerle önemli sonuçlar elde edebilirler. Çalışma ve sağlık konularına da özen göstermek gerekebilir.

Haberin Devamı