Editörün Seçtikleri Aysu dile geldi

Aysu dile geldi

12.11.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Aysu dile geldi

Aysu dile geldi


Kadir İnanır ile Buket Saygı’nın ‘motivasyon’ davası sırasında sessiz kalan Aysu Baçeoğlu’ndan şok açıklama: ‘Buket, Çelik’i sevmiyor’


       Magazin gündemine bomba gibi düşen taciz skandalında Aysu Baçeoğlu, Kadir İnanır’a tam destek verdi. “Derman Bey" dizisinde Kadir İnanır’ın can düşmanını canlandıran manken Baçeoğlu, Buket Saygı’nın İnanır’ı suçlamasına anlam veremediğini söyledi. Baçeoğlu şöyle devam etti:
       “Taciz iddiaları konuşulurken hep arka planda kalmayı tercih ettim. Çünkü olaylara anlam veremedim. Buket, bir gün önce bizimle Kadir Bey’in ne kadar yakışıklı ve iyi bir insan olduğunu söylüyor, dergilere seksi pozlar veriyordu. Ardından böyle tuhaf bir suçlamada bulundu. Diziden çıkarılınca onun sahneleri yeniden çekildi, hepimize zaman kaybettirip bizi zor durumda bıraktı. Buna hakkı yoktu." Baçeoğlu, Saygı’nın Kuşadası’ndaki çekimler sırasında Çelik’in eski sevgilisi Özgül Kavruk’la aynı odada kalması hakkında,“Buket, dizideki diğer oyuncular ‘Ayşe Hatun Önal ya da Başak Sayan yerine Özgül Kavruk’ ile aynı odayı paylaşırım’ dedi. Çelik’i sevdiğini söylemesine karşın onun eski sevgisiyle aynı odada nasıl kaldı. Gerçekten seven kadının böyle bir davranışı yapacağını hiç sanmıyorum. Ben o odada boğulurdum. Böyle bir şeyi kesinlikle kabul etmezdim" dedi.

       Herkese hediyeler aldı
       İnanır’ın çok iyi niyetli olduğunu ve sadece Buket’e değil herkese hediyeler aldığını belirten ünlü manken, “Kadir Bey benim ailemi de Kuşadası’na davet etti. Herkese çok iyi davranıyordu. Beğendiğimiz bir şeyi görünce satın alıyordu.
       Mesela Meryem Ana’yı ziyaret ettiğimizde benim yöresel kıyafetlere baktığımı ve beğendiğimi görünce hemen aldı. Bunlar manevi açıdan motive edici kibarlıklar. Bülent Bilgiç’e de deri mont aldı. Sinemaya bu kadar yıllarını vermiş birinin, sadece mesaj çekti diye taciz iddialarıyla suçlanması hiç doğru değil. Buket’e gelene kadar Kadir Bey’le birlikte olmak isteyen ne kadınlar vardır. Buket olayı çok çirkinleştirdi. Madem rahatsız olmuş, niye bir ay orada kalmış. Ne kadar çelişkili bir insan bu" diye konuştu.

       Mahsun’u suçlamam büyük bir hataydı
       GEÇTİĞİMİZ yıl Mahsun Kırmızıgül’ün kendisini evine çağırdığını iddia eden ve Kırmızıgül hakkında savcılığa başvuran Baçeoğlu, “Şimdiki aklım olsa, böyle bir olaya gerek duymazdım, basına bu konuyu açıklamazdım. Hatta savcılığa gitmezdim bile. Bu tarz olaylarla anılmak hoş değil. Ben güzelliğimi verdiğim pozlarla sergilemekten hoşlanıyorum, ama bu kimseye beni rahatsız etme hakkını vermiyor. Playboylar peşimi bırakmıyor, çiçekler gönderiyorlar, çıkma teklifinde bulunuyorlar. İki ayda bir cep telefonumu değiştirmek zorunda kalıyorum" diye konuşuyor.

       Deniz’i seviyorum ama Ebru çok saygısız
       BAÇEOĞLU, sansasyonlarıyla ön plana çıkan arkadaşları Deniz Akkaya ve Ebru Şallı için ise şu sözleri söyledi:
      
  • “Deniz Akkaya’dan bazı manken arkadaşlar çok korkuyor ama ben onu seviyorum. Kebapçıda katıldığı defilenin organizatörüyle kavga etmesini de haklı buluyorum. Ama ben olsam küfür etmezdim. Bizler her şeyimizle dikkat çekiyoruz."
  • “Ebru Şallı Diyarbakırlılar için gerçekten ‘ter kokuyorlar’ demişse bence ekmek yediği kapıya saygısızlık ediyor. Hepimize o kadar özel davrandılar ki. Yemekler yaptılar, dolaştırdılar."

  • Yazarlar