Editörün Seçtikleri Babalar Günü için hediye seçenekleri Crate and Barrel’da

Babalar Günü için hediye seçenekleri Crate and Barrel’da

07.06.2016 - 14:12 | Son Güncellenme:

Crate and Barrel, Babalar Günü için en farklı hediye alternatiflerini sizler için bir arada sunuyor

Babalar Günü için hediye seçenekleri Crate and Barrel’da

Geniş ürün yelpazesinde yer alan hediye alternatifleri ile özel günlerin ilham kaynağı olan Crate and Barrel, Babalar Günü’nü özel kılacak öneriler sunuyor.

Haberin Devamı

Her zevke hitap eden tasarımları ile babanız için en özel hediyeyi bulmanızı kolaylaştıran Crate and Barrel, eğlenceye meraklı babalar için Bocce Seti ve Stack the Candles oyununu, seyahatlerinde şıklıktan ödün vermeyenler için ise On-the-Go Seyahat Kiti, Saat ve Kravat Kutusu ve Seyahat Boyu Poker Seti’ni öneriyor.

Dış mekanda zaman geçirmeyi seven ve barbekünün “patronu” olan babalara, Carswell Açık Hava Şöminesi, Weber Performance Deluxe veya Spirit Premium mangal ve tamamlayıcı barbekü aksesuarları ile sürpriz yapabilirsiniz. Babanıza, özel sunumları için de ilham vermeyi unutmayın! Game Night veya Cocktail 4’lü Başlangıç Tabağı Setleri, Pizza Servis Tabakları veya Cips&Sos Servis Tabağı, babanızın en sevdiği parçalar arasında yerini alacak…

Haberin Devamı

Babalar Günü için ilham veren hediye seçenekleriyle Crate and Barrel, sizleri Zorlu Center, Akasya, İstinyePark, Ankara Next Level mağazalarına ve Crateandbarrel.com.tr adresine bekliyor.

Yazarlar