Egzersizler Bacak inceltme hareketleri

Bacak inceltme hareketleri

15.04.2015 - 16:46 | Son Güncellenme:

Evde rahatlıkla yapabileceğiniz kolay ve etkili hareketler

Bacak inceltme hareketleri

Evinizde yapacağınız basit bacak egzersizleri ile daha ince, sıkı ve fit bacaklara sahip olabilirsiniz. Bacak inceltmek için en iyi yöntemlerden biri bacak inceltme egzersizleridir. Spor salonlarına para harcamak istemiyorsanız veya fazla boş vaktiniz yoksa evde yapabileceğiniz bacak egzersizleri tam size göre…

Haberin Devamı

Bacak inceltmek için kolları sıvama vakti geldi. Havalar iyice ısınıp şort ve bikini giymeden önce bacakları inceltmek için neler yapmalıyız öğrenelim.

İşte bacaklarınızı kısa zamanda inceltmek için yapmanız gerekenler..

Beslenme ve spor: Bacakları inceltmek için spor yapmaya başlamadan, yediklerinize de dikkat etmeniz gerektiğini bilmelisiniz.

Bacak egzersizleri ve sağlıklı beslenme ile oldukça ince ve fit bacaklara sahip olabilirsiniz. Fit bacaklara sahip olmak istiyorsanız şeker ve tuz tüketmeyin ve bol bol su için.

Pilates: Bacakları inceltmek için Pilates oldukça etkili bir spor. İnternetten Pilates videolarını izleyerek evinizde yapabilirsiniz.

Pilates seti satınalabilirsiniz. “Pilates yapmak için spor salonuna gidecek vaktim yok” diyorsanız, Pilates DVD’leri veya videoları ile bacak egzersizlerinizi kolaylıkla evde yapabilirsiniz.

Haberin Devamı

Bisiklet ve yürüyüş: Bisiklete binmek ve yürüyüş yapmak en iyi bacak egzersizleridir. Bacakları inceltmek için hemen her gün en azından yarım saat yürüyebilirsiniz.

Step up egzersizi: Step yapmak için step tahtası yerine alçak bir tabure de kullanabilirsiniz. Veya birkaç kitap yardımı ile kendi step tahtanızı oluşturabilirsiniz.

Basamak çıkar şekilde hareketleri 10!ar defa tekrarlayabilirsiniz. Bu hareket bacaklarınıza esneklik katarken bacaklarınızın incelmesine de yardımcı olacak. Bu hareketi her bacak için 10 tekrar, 2 set veya 3 set olarak yapabilirsiniz.

Baldırları inceltmek için: Bacaklarınızı omuz hizasında açın ve ellerinizi kalçalarınızda tutun. Bacaklarınızı yere değmeyecek şekilde kırın ve bu hareketi 10 kez tekrarlayın. Sonra bacaklarınızı kırmadan ellerinizi ayaklarınıza değdirmeye çalışın. Bu hareket üst bacaklarınızı şekillendirecektir.

Yazarlar