Editörün Seçtikleri Benefit ile daha güzel kaşlar

Benefit ile daha güzel kaşlar

12.06.2017 - 16:57 | Son Güncellenme:

Sephora’nın en pembe ve eğlenceli markası Benefit, kaş konusundaki iddiasını bir üst boyuta taşıyarak bizleri kaş stilleri ile tanıştırıyor.

Benefit ile daha güzel kaşlar

Sephora’nın en pembe ve eğlenceli markası Benefit, kaş konusundaki iddiasını bir üst boyuta taşıyarak bizleri kaş stilleri ile tanıştırıyor.

Haberin Devamı

Dünya genelinde 41 ülkede 2.000’den fazla Kaş Bar’a sahip olan Benefit Cosmetics, 4000 kişinin üzerinde kaş uzmanını yetiştirip, bünyesinde barındırıyor. 2016 Temmuz ayından itibaren kaşlar konusundaki iddiasını yeni kaş koleksiyonu ile daha da güçlendiren Benefit bu koleksiyonla kaş sorunlarına anında çözüm sunuyor.

45 benzersiz referans ile “Herkesin harika bir çift kaşa ihtiyacı vardır” mottosunu vurgulayan kozmetiğin renkli markası bu koleksiyon ile Dünya’nın 1 numaralı kaş markası oldu.
Kişinin kendine uygun ürünleri kullanmasının altını çizen marka, dünya genelinde özgürleşen saç renkleri ve şekilleri ile birlikte kaşlarda da bu bireyselleşme akımına Benefit ile ayak uydurulacağının altını çiziyor.

Haberin Devamı

Explore With Natural / Doğal Görünümlü Kaşlar:
Belirgin kavisler, her yüz şekli için ideal değildir. Doğal ve dinlenmiş bir görünüm için yumuşatılmış kavislerin tercih edilmesi gereken yüz hatlarına sahip olabilirsiniz.

Explore with Natural Stili’nin en belirgin özelliği netlikten uzak başlangıç noktası ve doğal bir bitiş.
Uygulama Adımları: Kaşları çıkış yönünde tarayın, böylece ürünü uygulamanız gereken noktaları daha net görebilirsiniz.

Brow Vo Conditioning Primer Besleyici Özellikli Kaş Bazı, Gimme Brow Dolgunlaştıcı Özellikli Kaş Maskarası ve Goof Proof Açılı Uçlu Kaş Kalemi bu stili elde edebilmeniz için kaş uzmanlarımızın seçtiği ideal ürünlerdir.

Fly With Feathered / Yukarı Doğru Taranmış Kaşlar:

Daha özgür kaşlara hazır mısınız? Senenin en popüler trendi ile kaşlarınızı özgürleştirin, onları yukarı doğru tarayın! Bu kural tanımaz stil ile kaşınızdaki doku ön plana çıkacak.

Uygulama Adımları: Precisely My Brow Pencil ile kaşlarınızda ince çizgiler oluşturun, derinlik yaratmak için iki farklı tonda kalem kullanılmasını öneririz. Ardından 24H Brow Setter Şeffaf Kaş Sabitleyici Jel ile kaşlarınızı yukarı doğru tarayarak, gün boyu sabit kalmalarını sağlayın.

Let’s Get It Straight / Düz Kaşlar:

Daha masum ve genç bir görünüm için kaşlarınızı hafifçe doldurun ve yana doğru tarayın.
Uygulama Adımları: Kaşlarınıza, kaş uzmanlarımızın sizin için seçtiği ürünleri uygulamadan önce kaşlarınızı düz bir doğrultuda tarayın. Böylece hangi ürünü nasıl kullanmanız gerektiğini çok daha net bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Haberin Devamı

Goof Proof Açılı Uçlu Kaş Kalemi ya da Ka Brow Kaş Jeli’ ni kaş çerçevesi boyunca uygulayın. Ardından 3D Brow Tones’ ı tüm kaş boyunca uygulayarak, kaşlardan belirgin bir yansıma elde edin.

Oh, My Bold & Regular / Cesur ve Kavisli Kaşlar:

Belirgin, dolgun ve kalkık kaş tutkunları bu stile bayılacak. Yüksek kavisle bütünleşen belirgin çizgiler ve yoğun renkler bakışlarınızı güçlendirecek.

Uygulama Adımları: Brow Zings Kaş Şekillendirme Kiti ile kaşları belirginleştirin ve daha kalkık görünen kaşlar için temiz fırça yardımıyla kaş hattı boyunca High Brow ‘ı uygulayın

Yazarlar