Bioderma'yla dopdolu bir basın gezisi

Geçtiğimiz günlerde Bioderma'yla hayatımın en keyifli deneyimlerinden bir tanesini yaşadım. Bioderma Basın Gezisi kapsamında Cannes, Monaco, Aix-en-Provence ve Èze'yi gezdim.

Bioderma kalitesine yakışır muhteşemlikte dolu dolu bir gezi olduğunu belirterek başlamalıyım. Hayatınızda en az bir kez görmek isteyeceğiniz şehirler, konforlu bir seyahat, tadını hala damağımda hissettiğim yemekler, yeni dostlar ve misafirperver Bioderma ekibi...

Güney Fransa'da geçirdiğimiz dolu dolu 3 gün üzerimdeki etkisini hala sürdürüyor. Özellikle ilk kez yaşadığım, ayaklarımı yerden kesen helikopter deneyimi.

Haberin Devamı

Biodermayla dopdolu bir basın gezisi

Gezdiğimiz şehirlerin güzelliği, deneyimlerin heyecanı, yeni edindiğim dostların tatlılığıyla birlikte bu basın gezisinin en tatmin edici dakikalarını Aix-en-Provence şehrindeki Bioderma tesislerinde geçirdim.

Güvenle kullandığım Bioderma ürünlerinin nasıl bir ortamda, nasıl bir ciddiyetle üretildiğini görme şansım oldu. İlk olarak markanın tarihçesini, ilkelerini ve ürünlerin gelişimini anlatan bir sunum izledik.

Biodermayla dopdolu bir basın gezisi

Jean-Noël Thorel'in 1970'lerde dünyanın önde gelen biyoloji ve dermatoloji uzmanlarıyla yaptığı görüşmeler sayesinde dermokozmetiğe yeni ve radikal bir yaklaşım geliştirmesiyle başlayan Bioderma hareketi, biyolojiyi dermatolojinin hizmetine sunuyor.

Doktorlarla görüşülerek geliştirilen Bioderma ürünlerinde beklenti ve talepler de dikkate alınıyor. Bu işbirliği ise Bioderma inovasyonlarının hastalar için uygunluğunu garanti ediyor.

Sunum sırasında duyduğum en güzel şey Bioderma ürünlerinin pek çok ürünün aksine günü kurtarmak yerine cildi kendini yenilemesi ve iyileştirmesi için tetiklemesi.

"Vizyonumuz, izlediğimiz yol, diğerlerininkinden farklı çünkü biz sadece işlev bozukluğunu düzeltmekle kalmıyoruz, biz cildin kaynaklarını korumayı ve cildin çevresine, yaşam tarzına ve zamana uyum sağlamasını mümkün kılmayı amaçlıyoruz."

Biodermayla dopdolu bir basın gezisi

Fabrika turu

NAOS Grup’un Fransa’da Aix en Provence’ta bulunan fabrikasında edindiğim bilgilere göre, fabrikada toplam 170 kişi çalışıyor.

Sensibio H2O içerisinde doktorların ameliyatlarda dahil kullanabildikleri dermatolojik su adı verilen yüksek derecede arıtılmış su kullanılıyor. Üretimin her aşamasında uygunluk değerlendirilmesi yapılıyor.

Haberin Devamı

Camların arkasından da olsa bu muhteşem ürünlerin nasıl büyük bir titizlikle üretildiğini gördüm. Çok etkilendiğimi söylemeden edemeyeceğim.

Biodermayla dopdolu bir basın gezisi

Sensibio H2O - Dünyanın ilk misel suyu
Benim de çok severek kullandığım bir Bioderma ürününe ayrı bir parantez açmak istiyorum. 1995 yılında dermatologlar önderliğinde geliştirilen Sensibio H2O'nun içinde bulunan misel tanecikleri oluşturan biyolojik sürfaktanlar, ciltte bulunan fosfolipidlerin yapısıyla benzer bir biyolojik yapıya sahip. Yatıştırıcı etkisi, son derece saf oluşu ve cildin yapısıyla %100 uyum sağlaması Sensibio H2O'yu eşsiz bir ürün haline getiriyor.
Kuru bir cilt yapısına sahip biri olarak kullandığım en iyi makyaj temizleyici olduğunu söyleyebilirim. Cildi kesinlikle kurutmuyor, makyajınızı çıkarmanız sadece birkaç saniyenizi alıyor ve yıkamanıza gerek kalmıyor.

Haberin Devamı

Bu keyifli ve öğretici deneyim için Bioderma'ya teşekkür ederim :)