Yaşam Burn Electronica Festival'a hazır mısın?

Burn Electronica Festival'a hazır mısın?

11.05.2012 - 15:56 | Son Güncellenme:

FG 93.7 tarafından düzenlenen, Türkiye’nin ilk uluslararası elektronik müzik festivali, Burn Electronica Festival Istanbul 2012, 23 Haziran’da dans ve elektronik müzik sevenleri Parkorman’da bir araya getirecek.

Burn Electronica Festivala hazır mısın

Bu sene ‘A new era’ sloganıyla gerçekleşecek festival; Indie, Dance ve Disco ağırlıklı bir line up’la takipçilerini yeni bir boyuta taşıyacak. Electronica Festival Istanbul bu yıl 3 farklı sahnede 30 DJ ve müzik grubuna ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı


İstanbul’un kalbinde Park Orman’da elektronik müziğin en önemli isimlerini müzikseverlerle buluşturacak, Electronica Festival Istanbul 2012’de katılımcılar, yeniçağın elektronik müziğinin ritmini yakalayacak.


3 Sahne, 30 Performans


Burn Electronica Festival İstanbul 2012, 3 farklı sahnesinde 30 farklı performansı bir güne sığdıracak. Sıradışı kurgusu dahilinde 3 sahneden oluşan festival indie/disco tarzlarının en başarılı temsilcisi olan canlı performansların ağırlıklı olduğu ELECTRONICA STAGE, yüksek tempolu house, tech-house, progressive ve trance tarzlarında DJ performanslarıyla aralıksız dans vaadeden DANCE ARENA ve Beyoğlu’ndaki kulüplerin eğlenceli ruhunu sofistike isimlerle yansıtacağı INDIGO STAGE ‘den oluşuyor. 23 Haziran günü öğlen saatlerinden başlayacak organizasyon, katılımcılara sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek eksiksiz bir festival deneyimi sunacak.

Haberin Devamı

Festivalde kimler var…


Yeni çağın elektronik müzik fenomenlerinden Markus Schulz tüm dünyada 100’den fazla radyoda yayınlanan Global DJ Broadcast Radio Show’uyla elektronik müzik dünyasına katkıda bulunuyor. Şu ana kadar Depeche Mode, Madonna, Everything But The Girl, Jewel, Oceanlab, Gabriel & Dresden, Télépopmusik, Fat Boy Slim, Miro, Book Of Love, Blue Amazon ve PQM gibi isimlerle çalışma şansı yakalamış olan Markus Schulz; Intuition ve Stand remixleriyle Billboard Club listesinde 1 numara oldu. Amerika’nın en çok talep alan uluslararası DJ’i olma ünvanını elinde bulunduran Markus Schulz, performansında yeni albümü Los Angelas 2012 birbirinden sıkı parçalara yer verecek. Festivalin diğer head liner’ı Crookers, house, electro ve rap türlerini bir araya getirerek house müzikte yeni tarz oluşturdu. Fidget House tarzı müziğin yaratıcıları olarak gösterilen Crookers 2008 yılında Ingiltere listelerine Lady Gaga’yı geçerek 2. sıradan girmeleri onlara global anlamda bir başarı kazandırdı. Crookers Arman Van Halden, Chemical Brothers, Black Eyed Peas, Beyonce, U2 gibi dünyaca ünlü isimlere yaptıkları remix’lerle de festivallerin en fazla aranan isimlerinden biri oldu. "Dans müziğinde yeni bir çağ başlatan “Blind” parçalarıyla ilk çıkışlarını yapıp müzik endüstrisini bir daha asla eski haline dönemeyecek şekilde sarsan HERCULES & LOVE AFFAIR live, görkemli bir canlı performansla New York’un yeni disco ve house akımını Burn ELECTRONICA FESTIVAL ISTANBUL 2012 ana sahnesinde yaşatacak. “Indie/Electronica tarzınına kattıkları post-punk yaklaşımla dans müziğinde son yılların en önemli grupları arasına giren WHO MADE WHO live, merakla beklenen yeni albümlerinden parçaları da çalacakları muhteşem canlı performansıyla ana sahnede olacaklar.

Haberin Devamı


Başka kimler var…W&W . KAISERDISCO . YOLANDA BE COOL . JOHNWAYNES feat. STEE DOWNES live . THE DISCOTEXAS BAND live feat. MOULLINEX & XINOBI . THE REVENGE . KASPER BJØRKE . Ahmet Şendil, Murat Uncuoğlu , U.F.U.K., Low Earth, Alican Yüksel, Ferhat Albayrak, İlker Aksungar , Erhan Kesen, Gökçe Özer, Ömür Sarı, Orkun Bozdemir, Altan Balgır, Queto, Hasan Mogol, Doğuş Cihan Sinan Çatak, Koray T, Aziz Kılıç, Gadi Mitrani, Murat Tokuz, Lisa Kay Cenk Unis

Haberin Devamı


Burn Electronica Festival Istanbul 2012
"A new era" | 23 Haziran 2012 | Parkorman | Kapı açılış 14.00
1 Gün, 3 Sahne, 30 Performans

Yazarlar