Estetik Buz Lazer: Erkeklerin de tercih ettiği epilasyon yöntemi

Buz Lazer: Erkeklerin de tercih ettiği epilasyon yöntemi

10.03.2022 - 17:57 | Son Güncellenme:

Soprano Titanium yenilikçi teknolojilerle donatılmış yeni nesil bir lazer epilasyon sistemidir. Sistemin arkasındaki teknoloji, önceki Buz Lazer modellerinde zaten kullanılıyordu. Soprano Titanium sisteminde yenilik olarak kesintisiz cilt soğutma yapan ICE Plus Teknolojisi ve geniş uygulama başlığı dikkati çekiyor.

Buz Lazer: Erkeklerin de tercih ettiği epilasyon yöntemi

FDA Onaylı Soprano Titanium

Merdiven altı tabir edilen yerlerde uygulanan medikal estetik işlemlerinden sonra, istenmeyen etkilerle karşılaşma oranının yüksek olduğu bilinen bir gerçek. Lazer epilasyon da bu prosedürler arasında. Her ne kadar estetik bir prosedür gibi görünse de lazer epilasyonun da tıbbi bir işlem olduğunu unutmamak gerekir. Uzmanlar, lazer epilasyonun mutlaka FDA onayına sahip cihazlarla uygulanması gerektiğine dikkat çekiyorlar.

Soprano Titanium FDA (Amerikan İlaç ve Gıda Dairesi) onayına sahip bir sistem. Bronz ten dahil tüm cilt tiplerinin lazer epilasyonunda FDA onayına sahip olduğu için her mevsimde uygulanabiliyor. Hakkındaki klinik çalışmalar da sistemin genellikle etkili olduğunu ve çevre dokulara zarar vermediğini kanıtlayan bir diğer unsur.

Buz Lazer: Erkeklerin de tercih ettiği epilasyon yöntemi

Soprano Titanium ile Yazın Lazer Epilasyon Mümkün

Soprano Titanium, lazer epilasyon amacıyla kullanılan üç dalga boyunu aynı anda cilde iletiyor. Böylece Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG dalga boylarının her birinin avantajından yararlanmak mümkün oluyor. Ve dolayısıyla bronz ten ve en açık cilt tipinden en koyu cilt tipine kadar farklı cilt tonlarına uygulanabiliyor. Lazer epilasyon yaptırmak için yaz aylarında bronzlaşmış cildin renginin açılmasını beklemek gerekmiyor. Tatil dönüşünden ortalama 10 gün sonra Soprano Titanium ile lazer epilasyon yaptırmak mümkün oluyor.

Soprano Titanium’un FDA onayı bronz tenleri de kapsadığı için, yaz aylarında Buz Lazer yaptırabilirsiniz!

Buz Lazer: Erkeklerin de tercih ettiği epilasyon yöntemi

Soprano Titanium ile Kesintisiz Cilt Soğutma: ICE Plus

Lazer epilasyon, kıl köküne lazer enerjisinin iletilmesi ve lazer enerjisinin kıl kökünde ısı enerjisine dönüşmesi prensibiyle etki eder. Lazer epilasyon esnasında hissedilen ağrı/acının nedeni bu ısının hissedilmesidir. Soprano Titanium, ısının yol açtığı ağrıyı ortadan kaldırabilmek için ICE Plus Teknolojisinden yararlanıyor.

ICE Plus Teknolojisi, uygulama esnasında cildi sürekli soğutan gelişmiş bir soğutma sistemidir. Soğutma, uygulama başlığının safir ucundan yapılıyor. Safir uç, cilde temas ettiği zaman buz gibi soğuk olduğu için cildi serinletiyor, ferahlatıyor. Bu nedenle Buz Lazer yaptıranlar genellikle ağrı hissetmezler ve serin bir lazer epilasyonun keyfini çıkarırlar.

ICE Plus Teknolojisi aynı zamanda cilt yüzeyini de koruyarak cilt yanığı, ciltte renk değişimi gibi istenmeyen etkileri minimuma indiriyor. Patentli SHR Teknoloji de cilt yüzeyini koruyan bir diğer önemli özellik. SHR Teknolojisi ile kıl kökleri kademeli olarak ısıtıldığı için de yoğun lazer ısısı hissedilmiyor.

Buz Lazer: Erkeklerin de tercih ettiği epilasyon yöntemi

Erkek Lazer Epilasyonunda Buz Lazer

Günümüzde birçok erkek istenmeyen tüylerinden kurtulmak için lazer epilasyon yaptırıyor. Buz Lazer, derin yerleşimli sırt kıllarından sakal şekillendirmeye, burun ve kulak içi tüylerinden göğüs kıllarına kadar birçok bölge için ideal çözüm sunuyor. Bu nedenle erkekler her geçen gün artan oranda Buz Lazer epilasyondan yararlanıyorlar. 

Erkek kılları kadınlara kıyasla daha kalın ve daha yoğun olduğu için genellikle erkek lazer epilasyonu daha ağrılı olur. Soprano Titanium’un ICE Plus Teknolojisi ciltte kesintisiz soğutma yaparak, lazer epilasyonda hissedilen ağrıyı minimuma indirir, kişiler genellikle ağrı hissetmezler. Soprano Titanium’un geniş uygulama başlığı ile öğle tatilinde bile lazer epilasyon yaptırmak mümkün olmaktadır. Bu da yoğun iş temposuna sahip erkekler için avantaj sağlıyor.

Burun içi ve kulak içindeki istenmeyen tüyler özellikle erkeklerin çokça şikayetçi olduğu sorunlardan biridir. Bu alanlar için Soprano Titanium bir yüz ucuna sahiptir. Bu uç yardımı ile bu bölgelerdeki istenmeyen tüylere lazer epilasyon yapılabilmekte, sakal şekillendirme amaçlı da bu uçtan yararlanılmaktadır.

Buz Lazer klinikleri için www.buzlazer.com web sitemizi ziyaret edip, daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

İLANDIR.

Yazarlar