Cilt Bakımı Buz Lazer Nasıl Yapılır? Buz Lazer Epilasyon Uygulaması Nereye Yapılır?

Buz Lazer Nasıl Yapılır? Buz Lazer Epilasyon Uygulaması Nereye Yapılır?

14.06.2021 - 13:17 | Son Güncellenme:

İstenmeyen tüyler insanların her zaman problemi olmuştur. Ancak teknolojinin gelişmesi ile beraber bu sorun da artık tarihe karıştı. Buz lazer günümüzde en çok tercih edilen epilasyon yöntemlerinden biridir. Buz lazer nasıl yapılır? Buz lazer epilasyon uygulaması nereye yapılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Buz Lazer Nasıl Yapılır Buz Lazer Epilasyon Uygulaması Nereye Yapılır

 Buz lazer epilasyon yöntemi ile kısa sürede ve acısız bir şekilde tüylerden kurtulmaya yardımcı olmaktadır. Buz epilasyon yöntemi en çok tercih edilen ve kullananların memnun kaldığı epilasyon yöntemlerinden bir tanesidir. Bu yöntem ile kıllardan sonsuza kadar kurtulmak mümkündür.

Haberin Devamı

 Buz Lazer Nasıl Yapılır?

 Epilasyon uygulamaları içerisinde en acısız ve hızlı olanı buz epilasyondur. Bu nedenle en çok tercih edilen yöntemler arasında yer almaktadır. Buz lazer epilasyon yöntemi diğer yöntemleri tek bir başlıkta birleştirerek kullanıcılara oldukça başarılı bir epilasyon deneyimi sunmaktadır.

 Buz epilasyon yönteminde 3 dalga boylu lazer teknolojisi bulunmaktadır. Bu yöntem lazer yapılan bölge anında soğutulduğu için acısızdır. Bunun yanında oldukça kısa sürede gerçekleşmektedir.

 Buz Lazer Epilasyon Uygulaması Nereye Yapılır?

 Buz lazer uygulaması en ince tüylere bile uygulanabilmektedir. Bu nedenle vücudun her bölgesinde kullanılır. Özellikle yüz bölgesi hassas olduğu için seçilen lazer epilasyon yönteminin iyi bir şekilde seçilmesi gerekmektedir.

Haberin Devamı

 Buz lazer epilasyon yöntemi yüz bölgesindeki tüylerde de oldukça başarılı olmaktadır. Bu yöntem hassas bölgelerde de rahatlıkla kullanılabilir. Ciltte kızarıklık, yanık gibi problemlere neden olmaz. Ancak uygulanan bölgede herhangi bir kozmetik ürününün bulunmaması, cildin temiz olması gerekmektedir.

Yazarlar