Püf Noktası Çatlayan kıyafet baskısını eski haline getiren tüyo! Baskının üzerine pamukla sürmek yetiyor

Çatlayan kıyafet baskısını eski haline getiren tüyo! Baskının üzerine pamukla sürmek yetiyor

22.12.2023 - 14:35 | Son Güncellenme:

Tişört veya sweatshirtlerdeki baskılar yıkanmaya ve sürekli kullanıma bağlı olarak çatlayabiliyor. Kıyafetinizin eski görünmesine neden olan bu durumda pamukla üzerine süreceğiniz o malzeme baskıyı eski haline getiriyor.

Çatlayan kıyafet baskısını eski haline getiren tüyo Baskının üzerine pamukla sürmek yetiyor

En sevdiğiniz tişört veya sweatshirtlerinizdeki baskılar çatladıysa çöpe atmak gibi bir niyetiniz olmasın. Hemen hemen her baskılı kıyafette gördüğümüz bu problem oldukça can sıkıcı. Zamanla kullanıma veya sürekli yıkanmaya bağlı olarak yaşayabileceğiniz şeylerden birisi. Bu durumda ise yapacağınız şey o kadar basit ki. Pamukla sürdüğünüz anda baskı ilk günkü haline dönüyor.

Haberin Devamı

ASETONU PAMUK YARDIMIYLA SÜRÜN

Yeni bir hava katmadan ekstra bir masraf yapmadan, kıyafetlerinize taze bir görünüm kazandırmak için kullanabileceğiniz bir yöntemi açıklıyoruz.

Çatlayan kıyafet baskısını eski haline getiren tüyo Baskının üzerine pamukla sürmek yetiyor

Kıyafetlerinize bu yöntemi uygulamak için ihtiyacınız olan malzeme aseton. Bir pamuğa dökülen asetonu, çatlak olan baskının üzerine hafifçe bastırarak uygulayın. Asetonun uygulanması, baskıdaki çatlakların yumuşamasına ve dolmasına olanak tanır.

Bu işlemi tamamladıktan sonra kıyafeti bir süre kurumaya bırakın. Bu basit yöntem sayesinde çatlakları kapatmış ve kıyafetinize yeni bir canlılık katmış olacaksınız. Ekstra masraf yapmadan, kolayca uygulanabilen bu yöntemle kıyafetlerinizi daha uzun süre kullanabilir ve taze bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

Yazarlar