Cemal Günbaş

Cemal Günbaş

cemalgunbas21@gmail.com

Tüm Yazıları

Haftanın müzik panoraması hazır. Haydi gelin haftanın müzik panoramasına birlikte göz atalım!

Haftanın müzik panorması

PETEK DİNÇÖZ’DEN 'ÇILGINLAR GİBİ'

Uzun bir aradan sonra ne güzel de geldin Petek Dinçöz. O kadar çok özlemişiz ki çıktığı gibi şarkı dillere pelesenk oldu bile ve itunes’te ilk sıradan diğer platformlarda da ilk 10’dan giriş yaptı.Bu kadar sessizliğin arkasına 4 şarkı ve 4 klip sığdırmış ve diğer şarkılarda çok kısa süre içerisinde çıkmayı bekliyor. İlk çıkışı “Çılgınlar Gibi” zaten çıkar çıkmaz Tiktok'ta viral olmuş durumda, şarkı hem hareketli hem de eğlenceli. Yaz bitmiş olsa bile Petek Dinçöz’ün yazı daha yeni başlıyor. Bu arada ilk kez benden duyun Amerika’da çok ünlü bir rapçi ile yeni proje için Miami’de stüdyoya giriyor!

Haberin Devamı

Haftanın müzik panorması

GÖKHAN TÜRKMEN’DEN 'SENİNLE BEN'

Yazın kapanışını ne güzel yaptın Gökhan Türkmennnnnnnnn! Bilimsel ve ruh halimizi çözen şarkılar yapman muhteşem. Sözü Mert Carim ‘e Müziğide Gökhan Türkmen’e ait olan “SENİNLE BEN“ ile ilk günden listelere girdi bile, 13 günde 1 milyon olması da şarkının ve klibin nasıl başarılı olduğunun kanıtıdır. Gökhan Türkmen sürekli kendini bozmadan, farklı soundlarla yenilenmeyi seviyor ve çokta güzel ilerliyor. Klibe gelirsek tek sözüm “Susturamadığı sesleri bedenini yorarak bastırmaya çalışmak” müzik piyasasında hep ol Gökhan! Çoook kalp...

Haftanın müzik panorması

YONCA EVCİMİK’TEN 'VURULA VURULA'

Kış kapıdayken içimizi ısıtan bir şarkı da Yonca Evcimik ‘ten geldi. Müzik listelerinde Yonca Evcimik’i gördüğüm zaman çok mutlu oluyorum, pop müziğini onunla sevdim çünkü. 90’ların özlemi ve tekrardan popülerliğinden olacak ki tekrar en güzel şarkılarından biri olan “Vurula Vurula”yı tekrardan bizlere hediye etti ve iyi ki de etti. Sesinin ve kişiliğinin aurası çok farklıdır. Bir insan hâlâ dinç , nasıl hala showgirl olabilir diye soranlar buyurun örneği Yonca Evcimik’tir. Seni hep listelerde görelim Yoncaaaaaa.