Cevher Soydan

Cevher Soydan

cevhersoydan@gmail.com

Tüm Yazıları

Sevgili Okurlarım,

Umarım sağlığınız iyidir, şu an hastalık açısından en zor günleri yaşıyoruz. Aşı da olsak, tedbiri elden bırakmamalıyız.

İçinden geçtiğimiz şu günlerde, Merkür ve Neptün, Balık burcunda beraber hareket etmekteler. Merkür bizim akıl ve düşünce sistemimizdir ve Balık burcunda zayıf çalışır. Böyle zamanlarda kafamız dağınık olur, düşüncelerimizi tam olarak toplayamayız ve konsantrasyon problemi yaşarız. Neptün de hayallerimizi ve ideallerimizi temsil eder. İkisinin de Balık burcunda olması aklımızın sisli, puslu, dağınık olduğu anlamına gelir. Bu iki gezegenin kavuşumda olması bizim olayları her yönüyle göremediğimizi de anlatmaktadır bir bakıma. Merkür Balık burcundan çıkıp Koç burcuna geçince görmemiz gerekenleri daha net görebileceğiz.

Haberin Devamı

4 Nisan’da Merkür Koç burcuna geçiyor. Bu tarihten itibaren iletişim kurarken daha kendimizden emin ve cesur adımlar atacağız. Çabuk öğrenip, çabuk karar verebileceğiz.  Bu dönemde dikkat etmemiz gereken konu, etrafımızdan bize gelen bazı eleştirilere alınganlık yapmamak, karşı tarafa saldırgan bir tavır sergilememek olmalıdır.

8-9 Nisan’da Mars ve Neptün arasında olumsuz bir açı oluşacak. Bu nedenle bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz. Ayrıca alerjilere daha açık bir dönem olacağı için, bu konuda da tedbirli olmakta fayda var.

8 Nisan tarihinde Kadın figürleri, anne, kız kardeş, eş ile ilgili önemli gündemler yaşanabilir.

12 Nisan’da Koç Burcunda Yeni Ay olacak. Dolunay’da bazı konularda tamamlanmalar yaşamıştık, bazı konular da daha görünür bir hale gelmişti. Bu Koç yeni ayında planlı çalışma, düzenli olma, daha analitik düşünme ve geleceğe yönelik kendimizi maddi güvene alma ihtiyacımız yükselecek. Yeni ev, yeni araba ya da maddi birikim yapma ihtiyacı duyabiliriz. Etrafımıza karşı daha çok hizmet etmek isteyeceğimiz ve daha verici olacağımız günler yaşayacağız. Merkür ün de Koç burcuna geçmesi ile beraber zihnimizin çok fazla çalışacağını söyleyebiliriz. Sürekli yeni fikir ve projeler üretip hayata geçirmek isteyeceğiz.

Haberin Devamı

Şimdi, burçlar Yeni Ay’da nasıl etkiler alacaklar bir göz atalım.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU:

Sevgili Koç ve Yükselen Koç burçları, Merkür’ün de Koç burcuna geçmesi ile beraber çok çalışan zihniniz daha da hızlı çalışmaya başlayacak. Hem fiziksel hem de zihinsel olarak yorulabilirsiniz bu dönemde. 12 Nisan’da yeni ay da,  kendiniz ve düşüncelerinizi gerçekleştirmek konusunda oldukça şanslı bir döneme gireceksiniz. Gelirleriniz de ani artışlar yaşanabilir. İletişim konularında yanlış anlaşılmalara dikkat etmeniz gereken bir dönem.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU:

Sevgili Boğa ve Yükselen  Boğalar, biraz içinize döneceğiniz bir zamandan geçiyorsunuz.  Bu dönemde, arkanızdan çevrilen, bu güne kadar sizden gizlenen bazı gerçekler su yüzüne çıkabilir. 12 Nisan’da yeni ay da, kendiniz ile ilgili bir takım değişiklikler yapıp, yeni kararlar alıp, yolunuza devam edebilirsiniz.14 Nisan’da Venüs Boğa burcuna geçiş yapacak. Bu geçiş ile birlikte ikili ilişkilerinizde oldukça şanslı bir döneme gireceksiniz. Harcamalarınızda artışların olabileceği günler sizi bekliyor...

Haberin Devamı

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU:

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler burçları, Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle beraber, iletişimin daha hızlı akacağı bir döneme gireceksiniz. Zaten iletişim konusunda başarılısınız, bu başarınızı daha da iyi değerlendireceğiniz bir döneme gireceksiniz. 12 Nisan’da gerçekleşecek olan Yeni Ay da mevcut arkadaş çevrenizden sevdiğiniz dostlarla bir araya gelebilir iyi vakit geçirebilirsiniz. Bu günlerde daha görünür ve fark edilir adımlar atacaksınız. Venüs Boğa burcuna geçince bazı duygularınız kendiniz için daha görünür olacaktır. Bunları açıklama ihtiyacı hissedebilirsiniz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI:

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler, Merkür’ün Koç burcuna geçmesiyle beraber kariyer ve iş alanlarında yeni fırsatlar yakalayabilirsiniz. İşyerinizde üstlerinizden takdir ve destek alabilirsiniz. 14 Nisan’da Venüs de Boğa burcuna geçince arkadaş çevreniz ve sosyal çevreniz ile alakalı güzel ve ani bazı gelişmeler yaşayacaksınız. Gizli düşmanlara dikkat etmeniz gereken bir dönem sizi bekliyor...

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI:

Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan Burçları, Merkür’ ün Koç burcuna geçişi ile beraber yeni fikirler ve projeler uygulamaya başlayacaksınız. 12 Nisan’da Yeni ay da yeni eğitim, yurtdışı eğitim, yurtdışı ticaret gibi konular gündeme gelecek hayatınızda. Bu konularda hem maddi, hem manevi destekler göreceksiniz. 14 Nisan’da Venüs Boğa burcuna geçiyor bu dönemde yeni iş olanakları veya kariyeriniz ile alakalı olumlu gelişmeler olacaktır. Arkadaş çevrenizde yaşanabilecek bir yanlış anlaşma biraz canınızın sıkılmasına neden olabilir..

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI:

Sevgili Başak ve Yükselen Başak burçları, Merkür’ ün Koç burcuna geçmesi ile beraber maddi ve manevi olarak eş veya aile desteği alabileceğiniz günlere gireceksiniz.  Bu dönemde geçmişte yapmış olduğunuz hataları artık tekrar etmeden, yeni kararlar alıp yeni başlangıçlar yapacaksınız. Etrafınızdan gerekli maddi desteği bulamazsanız kredi çekip, yeni adımlar atabilirsiniz. 14 Nisan ‘da Venüs ün Boğa burcuna geçmesi ile beraber yarım kalmış bir eğitim veya yurtdışı ile alakalı bazı işleriniz varsa bu konularda gelişmeler yaşayabilirsiniz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI:

Sevgili Terazi ve Yükselen burcu Terazi olanlar, Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile beraber evlilik ve ortaklıklarınız ile ilgili gelişmeler yaşayacaksınız. Bu dönemde iletişim dilinize dikkat etmenizi tavsiye ederim, bazen aceleci tavırlar sergileyebilirsiniz. 14 Nisan’da Venüs Boğa burcuna geçiyor, bazı birikimleriniz ile eşiniz veya ailenizle bazı ortak yatırımlar yapabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI:

Sevgili Akrepler ve yükselen burcu Akrep olanlar, Merkür’ün Koç burcuna geçmesi ile beraber iş hayatınızda daha aktif bir döneme gireceksiniz. 12 Nisan’da Koç burcundaki yeni ay ile birlikte sorumluluklarınız değişebilir ve artabilir. İlişki veya kariyer konusunda geleceğiniz ve emeklerinizin karşılığını alacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Beslenme ve uyku düzeninize dikkat edin.

14 Nisan’da Venüs Boğa’ya geçiyor. İkili ilişkilerinizde yeni bir dönemi başlatırken uyumu ve güven duygusunu yakaladığınız birlikteliklere adım atıyorsunuz.

YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI:

Sevgili Yay ve Yükselen Yay burçları, 12 Nisan’da burada gerçekleşecek yeni ay ile yeni ilişkilere başlayabilir, var olan ilişkilerde ise ilerlemeler kaydedebilirsiniz.

Ortaklı işlerinizde bazı mücadeleler yaşayabilir ve bu konuyla oldukça uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Venüs Boğa burcuna 14 Nisan’da geçiyor, bu dönemde iş hayatınızda güzel fırsatlar yakalama şansınız olacaktır.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI:

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar , 12 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek yeni ay, aile ve ev alım, satım, dekorasyon konularını tetikleyecek. Bu dönemde ebeveynler ile ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. 14 Nisan’da Venüs, Boğa burcuna geçince ani bir aşk ilişkisi sizi bekliyor olabilir. Yine bu dönemde yeni hobiler edinebilirsiniz. İş hayatınızda bir takım problemler yaşayabilir, krizlerle başetmek  zorunda kalabilirsiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI:

Sevgili Kovalar ve Yükselen Kovalar, 12 Nisan’ da Koç burcundaki yeni ayda, fikirlerinizi kardeş ve kuzenlerle beraber hayata geçirebilirsiniz. İletişim konusunda hayatınızda bir takım gelişmeler olabilir. Venüs Boğa burcuna geçince sevgiyi derinden hissedeceğiniz günlerden geçeceksiniz. Çocuklarınızla aranızdaki ilişkilerde veya ikili ilişkilerinizde  bazı yanlış anlaşılmalar olabilir ve ufak tefek sorunlar yaşayabilirsiniz..

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI:

Sevgili Balıklar ve Yükselen Balıklar, 12 Nisan’ da Koç burcunda olacak yeni ay ile birlikte gelirlerinizde bir takım artışlar olmasını bekleyebilirsiniz. 14 Nisan’da Venüs kendi burcuna geçiş yapıyor, bu dönemde de yine finansal anlamda şanslı bir günler geçireceksiniz. Yakın akrabalardan, kardeşlerden ve kuzenlerden destek görebilirsiniz. Eşinizle ya da sevgilinizle aranızda bazı yanlış anlaşılmalar yaşanabilir bu dönemde, sakin kalmakta fayda var. Ev değiştirmeyi, taşınmayı düşünüyorsanız, gayet uygun bir zamandasınız...

Sevgili okurlarım Gökyüzünde ne varsa, yeryüzünde o vardır. Sevgiyle ve sağlıkla kalın.

Cevher Soydan

Karma Astroloğu