Editörün Seçtikleri Couture Contouring ile kontür yapma sanatı

Couture Contouring ile kontür yapma sanatı

09.08.2016 - 12:28 | Son Güncellenme:

YSL Beauté, teninizi aydınlatarak, yüz hatlarınızı vurgulayarak ve makyajdan keyif alarak kontür sanatını uygulayabileceğiniz ürünler geliştirdi.

Couture Contouring ile kontür yapma sanatı

Kontürleme ışığı ve gölgeyi kullanarak yüz hatlarını şekillendirmek ve belirginleştirmek için uygulanan klasik bir makyaj yöntemidir. YSL Beauté, yalnızca yüz hatlarını şekillendirmek ya da belirginleştirmek için değil, aynı zamanda teninizi aydınlatarak, yüz hatlarınızı vurgulayarak ve makyajdan keyif alarak kontür sanatını uygulayabileceğiniz ürünler geliştirdi.

Haberin Devamı

COUTURE CONTOURING PALETTE KONTÜR PALETİ

Couture ContouringPalette Kontür Paleti ipeksi ve yumuşak dokusu veincinin aydınlatıcı pigmentlerini harmanlayarak oluşturulaninci parlaklığı teknolojisi ile geliştirilmiş açık ve koyu iki ton pudradan oluşmaktadır. Teninizde kolayca süzülen kremsi yapıdaki pudra, yumuşak ve parlak bir sonuç elde etmenizi sağlar. Eğer sarımsıbir cilt alt tonuna sahipseniz Golden Contouring Paleti’ni, eğer pembemsibir cilt alt tonuna sahipseniz ise Rosy Contouring Paleti’ni kullanabilirsiniz.

Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı: 190 TL

COUTURE PALETTE EYE CONTOURING FAR PALETİ

Bu yeniCouture Palettegöz kontür makyajını kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Beş farklı tonu ile iki uyumlu görünüm elde edebilirsiniz.–Nude Contouring Göz Kontür Paleti ile beş farklı altın tonu; ve RosyContouring Göz Kontür Paleti ile de beş farklı şeftali tonunu harmanlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Klasik göz farlarından farklı olarak, mika yapı yerine kristal bazlı inci mikro partiküllerden oluşmuştur ve iki kat daha fazla etkilidir. Yumuşak dokusu ile teninizde pürüzsüzce ve eşit miktarda dağılır ve kolayca harmanlanarak 12 saate kadar kalıcı bir görünüm sunar.

Yazarlar