Editörün Seçtikleri Crate and Barrel'dan 21 Aralık’a özel fırsatlar

Crate and Barrel'dan 21 Aralık’a özel fırsatlar

17.12.2015 - 17:39 | Son Güncellenme:

Crate and Barrel, 21 Aralık’a özel olarak 24:00’e kadar açık olacak mağazalarında, sürpriz ikramlar ve güne özel fırsatlar ile yılın en uzun gecesini unutulmaz kılıyor.

Crate and Barreldan 21 Aralık’a özel fırsatlar

Dünya ev perakendesinin gözde markası Crate and Barrel, ülkemizde yılın en uzun gecesinin yaşanacağı 21 Aralık’ta, alışveriş keyfine keyif katıyor.

Haberin Devamı

Yaşam alanları için ilham veren Crate and Barrel, yılbaşı alışverişlerinin yapıldığı yılın son günlerinde, özel avantajları ve ikramlarıyla fark yaratıyor. 21 Aralık Pazartesi günü tüm mağazalarının kapılarını 24:00’e kadar açık tutacak olan Crate and Barrel, bu güne özel günde tüm ürünlerinde uyguladığı sürpriz indirim fırsatları ile sevdiklerinizi mutlu etmenize yardımcı oluyor.

Bir günlük avantajı değerlendirerek yeni yılda sevdiklerinizi, ilgi alanlarına, hobilerine ve ihtiyaçlarına uygun farklı hediye alternatifleriyle sevindirmek için Crate and Barrel’da 21 Aralık’a özel indirim fırsatını kaçırmayın!

Crate and Barrel sizi, 21 Aralık Pazartesi günü Zorlu Center, Akasya Acıbadem, İstinyePark ve Ankara Next Level mağazalarına bekliyor.

Yazarlar