Püf Noktası Çubuk Kraker Kaç Kalori? Çubuk Krakerin Protein, Vitamin Ve Besin Değerleri

Çubuk Kraker Kaç Kalori? Çubuk Krakerin Protein, Vitamin Ve Besin Değerleri

27.10.2021 - 13:34 | Son Güncellenme:

Modern çağın kendine özgü temposu zaman içerisinde insanların günlük rutinini de etkiler olmuştur. Nitekim günümüzde uzun saatler yemek hazırlamakla ve yemek sofrasında oturmakla geçirilememekte. Buna kişilerin zamanı ve çoğu kez ortamı da uygun değildir. Bu sebeple zorunluluktan dolayı küçük atıştırmalıklara, hazır gıdalar ihtiyaç duyulmaktadır. İşte paketli ürünlerden olan çubuk kraker kaç kaloridir, protein, vitamin değeri nedir ve konu hakkında çok daha fazlasını sizler için derledik.

Çubuk Kraker Kaç Kalori Çubuk Krakerin Protein, Vitamin Ve Besin Değerleri

Seyahatte, okulda, kısa bir mola verilip açlığın bastırılmasında hazır ürünler arasında kalorisi çok yüksek olmayıp besin değerinin de hatırı değer seviyede olduğu görülen çubuk kraker iyi bir tercih olabilir.

Haberin Devamı

 Çubuk Kraker Kaç Kalori?

 Hem büyüklerin hem de küçüklerin severek ve sık sık tükettikleri çubuk krakerin kaç kalori olduğu merak konusu olmaktadır. Çubuk krakerler hem kolay ve zahmetsiz tüketilebilmeleri ve hem de lezzetleri nedeniyle tercih edilmektedir. 

 Çubuk krakerlerin klasik ambalajı yaklaşık olarak 30 gram civarındadır. Bir adet çubuk kraker ortalama olarak 3-4 kaloridir. Bu sebeple de bir paket çubuk kraker hemen hemen 125 kalori civarındadır.

 Bilhassa okul çocuklarına bir paket süt veya meyve suyu yanında çubuk krakeri verilmesi ihtiyacı olan kalori açısından yeterli olabilecektir. Aynı şekilde bir bardak çay yanında bir paket çubuk kraker kalorisi yüksek olmayan bir ara öğün olabilecektir.

Haberin Devamı

 Çubuk Krakerin Protein, Vitamin ve Besin Değerleri

 Çubuk kraker ayrıca içinde civarında yağ, oranında protein, %77 oranında karbonhidrat içeren bir gıda maddesidir. Fakat içinde tuz olan çubuk krakerin bu yönü ile dikkatli tüketilmesi gerektiği de bilinmelidir.

Yazarlar