Genital Organını %20 Uzatıyor

Erkeklerin genital organına yönelik penis büyütme ameliyatı, penisin boyunu belirli bir ölçüde kalıcı olarak uzatmak amacıyla yapılmaktadır.

Penis büyütme estetiği ile ilgili en sık sorulan soruların yanıtlarını şöyle sıralayabiliriz:

Doğal ve Kalıcı Uzama

Penis büyütme estetiği kalıcı sonuç veren bir işlemdir. Görünen penis boyu, gerçek penis boyunun 3’te 2’sidir. Kalan kısmı, pelvik bölgesindeki cilt altındadır. Bu bölge penis büyütme ameliyatı ile dışarı çıkarılır. İşlem, kalıcı sonuç veren vermektedir.

Haberin Devamı

Estetik cerrahi işlem sonrası tam iyileşmenin ardından penisin görünen uzunluğunun yüzde 20’si kadar uzama sağlanır.

Penis uzatma ameliyatı sadece bir kez yaptırılabilir. Aynı bölgeye farklı zamanlarda tekrar aynı operasyonun yapılması sözkonusu değildir. Dolayısıyla penis uzatmanın belli bir sınırı vardır

Erkek genital organ estetiği ile alınan sonuç doğal uzamayı sağlar. Büyütme işlemi için dışarıdan herhangi bir implant kullanılmaz.

Sağlıklı her erkek, penis büyütme ameliyatı olabilir. Ancak 18 yaşını doldurmuş olması gerekir.

Deri Altındaki Kısım Öne Doğru Çıkarılıyor

Cerrahi girişimde penis boyunu uzatmak için, genital organı pelvik duvarına bağlayan asıcı bağlar gerektiği kadar kesilir. Deri altında kalan organın kökü öne doğru çıkarılır.

Ameliyat, hastanın durumuna göre anestezi şekli seçilerek ortalama bir buçuk saatte tamamlanır. Hasta çoğunlukla aynı gün evine dönebilmektedir. İyileşme süreci doktor kontrolünde gerçekleştirilir. 7 günde günlük işlerine dönebilir. Cinsel ilişkiye girmesi bir ila bir buçuk aydan sonra mümkündür.

Cerrahi operasyon olduğu için ameliyat izinin oluşması doğaldır. Yaraların iyileşme süresi 3 haftayı bulur. Yara izi, hastayı ve partnerini rahatsız etmemesi için kasıktaki tüylü bölgede konumlandırılır. 1 yılın ardından ten rengini almaya başlar.

Penis Uzatma Ameliyatı İşlevselliği Etkilememektedir

Erkek genital organ estetiği, hastada doku hissi kaybına, ereksiyon sorununa, idrar yapamama problemine yol açmaz. Penisin fonksiyonel işleyişinde değişiklik olmamaktadır.

Haberin Devamı

Penis Kalınlaştırma İçin Hastanın Yağ Dokusu Kullanılır

Büyütme ameliyatı, sadece cinsel organın boyunu uzatmak amaçlıdır. Kalınlığını, çevresel hacmini etkilemez. Penis kalınlaştırma operasyonu özel yağ transferi ile gerçekleştirilir. Erimeye uzun süre dirençli yağ dokusu özel bir işlem ile kişinin vücudundan alınarak belirli aşamalardan geçirilir. Sonrasında penis çevresine volüm kazandıracak şekilde dengeli olarak nakledilir.

Penis kalınlaştırma işlemini arzu eden her erkek rahatlıkla yaptırabilir. Uzatma ameliyatı ile birlikte ya da ayrıca yapılabilmektedir.

Kalınlaştırma İşlemi Tekrarlanabilir

Kalınlaştırma işleminin sonuçları, büyütme ameliyatı gibi tam olarak kalıcı değildir. Cinsel organ etrafına nakledilen yağ dokusunun bir kısmı zamanla erir. Dolayısıyla bu işlem belirli zaman aralıklarında tekrarlanabilmektedir.

Penis kalınlaştırma işleminde, organdaki sinir dokuları ve damar yapıları hasar görmemektedir.

Sonraki yazımızda görüşmek dileğiyle,

Sağlık ve sevgiyle kalın…

Haberin Devamı

www.tayfunturkaslan.com

Instagram://drtayfunturkaslan

Facebook://DrTturkaslan