Editörün Seçtikleri Doygun'dan 23 Nisan’da çocuklara özel tarifler

Doygun'dan 23 Nisan’da çocuklara özel tarifler

20.04.2015 - 12:21 | Son Güncellenme:

DOYGUN, 23 Nisan’da çocukların neşesine neşe katacak eğlenceli öğün alternatifleri sunuyor.

Doygundan 23 Nisan’da çocuklara özel tarifler

Ekmekle hazırlanabilecek birbirinden eğlenceli yemek tabakları

Haberin Devamı

Beslenme uzmanlarının da belirttiği gibi kaliteli ekmek tüketimi, çocukların sağlıklı büyümesi ve gelişimi için en önemli faktörlerden biri. Ancak kimi zaman çocuklara yemek yedirmek en zor iş haline dönüşebiliyor. Çocuğuna zevkle yemek yedirmek için farklı çözüm yolları arayan ebeveynlere, DOYGUN’un birbirinden eğlenceli önerileri var.

DOYGUN’un tost, hamburger, sandviç ekmekleri, tam buğday, çavdarlı, çok tahıllı ekmekleri ya da köy ekmeği ile çocukların severek yiyeceği kedi, civciv, balık, kuş, köpek, uğurböceği, ağaç, gemi, güneş gibi değişik figürlerde keyifli öğünler hazırlamak mümkün.

Farklı ekmek çeşitleriyle çocukların hayallerini tabaklarına taşımasına olanak sunan DOYGUN, neşeli ve besleyici alternatifleriyle öğünlerin yıldızı. Sabah kahvaltısında, ara öğünde, okuldan geldiğinde, zamansız acıktığında ya da öğün hazırlığının etkinliğe dönüştürülmesi istendiğinde DOYGUN’un tam tahıllı ekmekleri, kaliteli buğday unundan üretilen sade ve kepekli tost ekmekleri, susamlı ve sade hamburger ekmekleri ve sandviç ekmekleri ile harikalar yaratılabilir.

Haberin Devamı

DOYGUN ürünleri bitkisel içerikli ve GDO’suz…

Ulusal ve yerel zincir marketler başta olmak üzere 2 bini aşkın noktada tüketicilere ulaşan DOYGUN ekmekler hayvansal katkı maddesi içermeyen, tamamen bitkisel içerikli ve GDO’suz ürünler. Türkiye’de paketli ekmekte Helal Gıda Belgesi’ni alan ilk firma olan DOYGUN’un İstanbul Esenyurt’taki 18 bin 500 metrekarelik tesisleri Türkiye’nin en modern ekmek ve unlu mamul üretim tesislerinden biri. Hijyenik, kaliteli üretimi ve ambalajıyla DOYGUN sağlığı iki kez düşünüyor.

Yazarlar