Editörün Seçtikleri Dünyatakıları.com'da tasarım aksesuarlar

Dünyatakıları.com'da tasarım aksesuarlar

17.06.2015 - 16:14 | Son Güncellenme:

Binlerce çeşit giyim, ev ve ofis aksesuarının bir arada bulunabildiği “Dünyatakıları.com” da, farklı medeniyetlerin uğuruna inandığı tasarımlar satışa çıktı…

Dünyatakıları.comda tasarım aksesuarlar

Binlerce yıllık dünya tarihinin hikayeli takı ve aksesuarlarının yanı sıra, günümüzün en son trendlerini yansıtan binlerce çeşit giyim, ev ve ofis aksesuarının bir arada bulunabildiği “Dünyatakıları.com” da, farklı medeniyetlerin uğuruna inandığı tasarımlar satışa çıktı…

Haberin Devamı

Ülkemizin modaya yön veren isimlerinden olan Ivana Sert’in de tercihi olan Dünyatakıları.com’da her biri alanında uzmanlaşmış Kokka, Masthev ve Kafta adına üç farklı marka yer alıyor. Kokka kategorisinde, farklı dünya kültürlerinin hikayeli takıları esasına saygılı bir anlayışla tasarlanıp üretilirken; Masthev kategorisinde çağdaş çizgi mottosuyla takı ve aksesuarlar; Kafta kategorisinde ise ev veya ofiste kullanabilecek sanatsal obje ve aksesuarlar yer alıyor.

Dünyatakıları.com, kendi markalarının dışında ülkemizin ve dünyanın özel tasarımcı ve markalarını da konuk ederek giyiminizde, evinizde ve ofisinizde tarzınızı yansıtabileceğiniz, fark yaratabileceğiniz pek çok farklı aksesuar alternatifi sunuyor.

Haberin Devamı

Victoria dönemi izlerini taşıyan vintage kolyeler

İngiliz tarihinde tahtta en uzun süre kalmayı başaran kraliçelerden biri olan Victoria'nın hüküm sürdüğü 19. yüzyılın ikinci yarısı Victoria dönemi olarak anılmaktadır. İngiliz sanayi devriminin altın çağı olan bu dönem, Avrupa'da sadece politik ve ekonomik arenalara değil, mimariye, sanata, edebiyata, mücevhere ve takılara da damgasını vurmuştur.

Victoria döneminde en çok tercih edilen çiçek motifleri, mücevherlerle birleşerek Dünyatakıları.com’da vintage sevenlerin beğenisine sunuluyor. İnci, el dekorlu porselen, altın ve gümüş kullanılarak hazırlanan tasarımlar, dönemin havasını taşıyor.

Ivana Sert, son dönemde katılığı davet ve programlarda taktığı takılarla ilgi odağı olmaya devam ediyor. “Genellikle tercihimi 19’uncu yüzyıl Kraliçe Victoria dönemine has porselen kolyelerden yana kullanıyorum” dedi. Bu kolyeleri nereden buluyorsunuz sorusuna ise “Dünyatakıları.com sitesinden, her seferinde farklı bir kültüre ait takı takmaya bayılıyorum” yanıtını verdi.

Yazarlar