Eda Özdemir

Eda Özdemir

eda.ozdemir@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Yeniay hangi konuları gündeme getirecek?

Toprak elementi her zaman finansal gelişmeler, hasat, ekinler, arazi, yeraltı kaynakları, deprem ve sarsıntılarla bağlantılı kabul edilir. Boğa burcunun ilk dekanında olan bu tutulma ticari işleri, girişimleri de etkileyecek olmakla birlikte atılan her adımda daha benmerkezci bir niyet ve eğilim gözlemlenecektir. Kişi kendi kaynaklarını, kendi değerlerini ve kendi güvenliğini ön planda fazlaca tutacaktır.

Tutulma yöneticisinin güçlü bir yerleşimde olması, yeni düzenin ağır ilerlese de kalıcı ve toplumun hayrına neticeler barındırdığını gösteriyor.

Yeniay burçları nasıl etkileyecek?

Haberin Devamı

Koç Burcu

Maddi değerlerinizi sorgulayacağınız tutulma zamanı, yeni maddi arayışlar içerisinde bulabilirsiniz. Kendinizi güvenceye alma ihtiyacını hiç bu kadar derinden hissetmemiştiniz. Sizin için yeni maddi hamleler ve arayışlar zamanı başlıyor. Evli bireyler için; eşinizin miras konuları ve ebeveynleri ile olan ilişkileri gündeminizi meşgul edecektir.

Boğa Burcu

Değişime daha ne kadar direnebilirsiniz. Yenilikler her zaman zorlayıcıdır ancak bir kere değişim rüzgarına kapılınca her şey daha rahat ve akışta ilerleyecektir. Yenilikler için kabuğunuzu kırmanız, değişime adapte olmanız gerekiyor. Çünkü kader planı sizde! Toplumdaki imajınız, fiziksel görüntünüz, ilişkilerdeki vizyonunuz adına da radikal yenilikler zamanı olacaktır.

İkizler Burcu

Gizli saklı, perde arkası olaylar hiç bu kadar gün yüzünde olmamıştı. Hayatın daha karanlık yönüne, derinine vakıf olacağınız bu yenilikte, kendi içinize kendi dünyanıza yöneliyorsunuz. Burada kendi gerçeğinizi bulacağınız temalar fazlaca olacaktır. İçsel dünyanızda uyanışı tetikleyecek olan bu tutulma, farkındalığı üst bir seviyede hissettirecektir. Herkesten sakladığınız yüzünüzle yüzleşebiliriz. Ortaya çıkmasını istemediğiniz duygu ve düşüncelerin esiri olmayın. Evli bireyler için eşinizin iş ya da sağlıkla ilgili konularında yeni gelişmeler gözlemlenecektir.

Yengeç Burcu

Hayaller, umutlar ve yeni ufuklara yolculuk zamanı sizin için tutulma, hayatınıza yeni bir çevre ve yeni düzen getirecektir. Yeni bir arkadaş hayatınıza dahil oluyor ve hayallere giden kapıyı aralıyor olabilir. İş hayatında mevki ve statünüz adına yeni seçenekler olması da muhtemel. Tutulma kader planında umut ettiğiniz şeylerin nasıl mucizevi gelişmelerle yolunuzu keseceğini size gösterecektir.

Aslan Burcu

İş ve kariyer hayatında hareketlenen gelişmeler sizi heyecanlandırsa da bildiğiniz, emin olduğunuz sularda yüzmelisiniz. Diğer insanlara bel bağlamamanız gerektiği konusunda yeteri kadar deneyim elde ettiniz. Bu döngü şimdilerde sizi bu deneyimlerin ışığında bireysel başarılara götürecektir. Annenizin hayatı bu dönemde yeni güzel gelişmelere gebe. Bu güzel gelişmeler sağlık başta olmak üzere, alternatif çözümler üreteceğiniz hangi zor meselesi var ise bu çözülecektir. Evli bireyler için eşinizin ailesiyle yeni temiz bir sayfa açmak size iyi gelecektir.

Başak Burcu

Eğitim, öğrenme, hayatı anlamlandırma adına yeni farkındalıklar sizi bekliyor. Tutulma ticaretle ilgilenenler için farklı sektörleri işinize dahil etme etkisi sunuyor. Eğitim hayatında yeni sürprizli güzel gelişmeler, ani seyahatleri tetikliyor olabilir. Hak, adalet arayışı içinde ki bireylerin hayatında yeni tanık ve beyanlar olayın seyrini değiştirecek gelişmeler olabilir. Hayatınızın birçok alanına dokunan bu tutulma büyük resmi görmenize katkı sağlayacaktır.

Haberin Devamı

Terazi Burcu

Hayatınızın bu kadar yoğun koşuşturmacasında temponuzu başka ele bırakma zamanı. Zorlukları tek başına aşamamaktan kaynaklı yardım eli hayatınıza uzanıyor olacak. Diğer insanlardan destek görmek adına bu kadar katı olmayın ve yardımları geri çevirmeyin. İç güdüleriniz rehberiniz olsa da bu döngü tek başına aşılamayacak kadar krizli olabilir. Kredi, nafaka, burs, borçlar gibi maddiyatın daha çok diğer insanlarla yürütülen boyutu, bu dönemde yeni gelişmeleri ve seçenekleri doğuruyor. Beklenilen paranın hanenize gelmesi de olası bu döngüde. Ameliyat ve cerrahi konularda ertelememeniz gerektiğini de fark edeceksiniz.

Akrep Burcu

İlişkilerde yeni bir dönem başlıyor bekar bireyler için yeni ilişkiler evlilik kapısını aralıyor olacak. Siz de geçmişte takılıp kalmayın önünüze bakın, yol alın. Ortaklıklar ve ikili ilişkilerdeki bu yeni dönem ilk etap küçük krizler barındırıyor olabilir, sabır. Evli bireyler için eşinizin hayatında ani gelişen yenilikler, radikal bir değişim rüzgarını tetikliyor. Çocukları olan bireyler için ise ikinci çocuk bu döngüde yeni yollara açılıyor ve hayatın dümeni kendi ellerinde rotasını belirliyor olacaktır. Tutulma atılan her adımın kağıt üzerinde bir anlaşma, imza, beyan gibi evraklarla tescilleneceği döngüye doğru ilerleyeceğini söylüyor.

Yay Burcu

Günlük düzeniniz, rutinleriniz artık yenileniyor. Yeni bir hobi, spor, sağlıklı yaşam, yeni olan her şeyi deneyimlemek adına heyecanlı bir döngü sizi bekliyor. İş ortamınıza yeni dahil olan insanlar iş yükünüzü hafifletiyor olabilir. Hayatın günlük sorumlukları ve bunların getirdiği stresle baş etmek adına yenilikler yapmanız gerektiğini fark ediyor olacaksınız. Beden sağlığınız her zamankinden daha çok öncelikleriniz arasında olacağı bu dönem, zorunlu olduğunuz işlerde kuracağınız düzenle en çok kendinizi ödüllendiriyor olacaksınız.

Oğlak Burcu

Hayattan hiç de keyif almıyorum dediğinizi duyar gibiyim. İşte bu tutulma tam da bu konuyu ele alıyor ve adeta yüzünüzü güldürecek nedenlerin çok da uzakta olmadığını fark ediyor olacaksınız. Yeni bir mutluluk geliyor hayatınıza. Hem de kader planında bu bir bebek haberi kiminiz için, kimileri için yeni bir aşk ama gelen her ne ise tamamen mutlulukla geliyor. Zorluğun kamçıladığı, sorumluluğun yıprattığı bu süreçlerde size çok iyi gelecek bir mutluluk kapınızda. Uzun zamandır hobi olarak yaptığınız işler artık gelir kapısı da olabilir bu tutulma ile. Yeteneklerin paraya dönüşmesi de muhtemel.

Kova Burcu

Hayatta nereye temel atsam kök salamıyorum diyorsanız yanlış bir toprağın üzerinde mücadele ediyor olabilirsiniz. İnşa ettiğiniz yapının en önemli yerinin temeli olduğunu ve burada yenilikler yapmanız gerektiğini fark edeceksiniz. Hayatın en gerçekçi yönünü deneyimlediğiniz bu süreçte siz daha çok yaşamın temellerini odaklanmanız gerekiyor. Ev, yuva, aile ve evinizde yeni düzenlemelere açık bir zaman olacaktır sizin için. Babanın hayatındaki yeni yollar ve sağlığıyla ilgili yeni gelişmeler tetikleniyor. Miras, mülkler ve paylaşımlı mallar da bu dönem daha çok gündeminizde olacak.

Balık Burcu

Haberler, dedikodular derken haberleşme trafiğinin epeyce yoğun olduğu bir tutulma sizi bekliyor ve duyduklarınız gerçekleriniz olabilir. Gözünüzü kapadığınız konularla yüzleşme zamanı sizin için.
Yakın çevre, akrabalar, kardeşler ve buradaki ilişkilerde yenilikler var. Yolculuklar, ani gelişen seyahat planları da gündemde olacaktır. Sınavlar, öğrenme, eğitimler almak adına etkiler barındıran bu tutulma, sizi bilginin hayatta nelere yol açacağını gösterecektir.