Stil Elif Tapan Marks & Spencer'da

Elif Tapan Marks & Spencer'da

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Elif Edes Tapan’dan yılbaşına özel alternatif hediye önerileri almak için dün Şaşkınbakkal Marks&Spencer mağazasındaydık!..

Elif Tapan Marks & Spencerda

“Yeni Evliler için Misafir Sofraları” ve “Afrodizyak Yemekler-44 Tabak Aşk” kitaplarının yazarı, ünlü şef Elif Edes Tapan’dan Marks & Spencer müşterilerine özel, yılbaşı hediye önerileri!

Haberin Devamı

7 Aralık günü, Şaşkınbakkal Mark & Spencer müşterilerinle buluşan Tapan, hazırladığı özel tariflerle ilgili bilgilendirmenin yanı sıra; yılbaşına yaklaşırken bizi hediye derdinden kurtaracak seçenekler de sundu.

Elif Tapan Marks & Spencerda

Markanın yılbaşına özel ürettiği şirin objelerle, Marks & Spencer’ın müşterilerine özel, farklı konseptlerde paketler hazırlayan şef, yılbaşı ruhuna şimdiden girmemize sağladı.
Tapan’ın, çikolatalarla süslü “çocuk” paketlerini, nevresim takımlı “yeni evli” paketlerini, içine ünlü şefin minik tariflerini ya da fotoğrafınızı koyabileceğiniz çerçevelerini, ev tekstili ürünlerinden oluşan “ev sıcaklığı” paketlerini ve şamdanlı yemek takımından oluşan “aşk” paketlerini bulabileceğiniz Marks & Spencer, yılbaşı için birçok alternatif ürün seçeneği sunmakta.

Haberin Devamı

Sunduğu hazır paketler dışında, hepimizin evlerimizde basitçe yapabileceği kurabiye, tuzlu ve cupkekleri farklı yöntemler kullanarak sunan ünlü şef, elimizdeki kısıtlı malzemeyle, nasıl dikkat çekici görsellikte hediyeler sunabileceğimiz hakkında bize püf noktalar verdi.

Elif Tapan Marks & Spencerda

Hazırladığı leziz, çam şeklindeki kurabiyeleri ve yılbaşı renkleri olarak bilinen kırmızı, yeşil ve beyaz cupcake’leri, çeşitli renklerde tüller kullanarak göz zevkimizi doyurarak, sevdiklerimize düşük bütçeli fakat şık hediyeler vermemiz için bize yol gösterdi.

Sizde bu yılbaşını diğerlerinden farklı geçirmek; hazırlarken hem kendiniz eğlenmek, hem de sevdikleriniz tarafından unutulmaz kılınmak istiyorsanız, biz Modazon Ekibi olarak, bu paket önerilerini denemenizi tavsiye ederiz

Yazı; Selin Çetinkaya 

Yazarlar