Dekorasyon Ev dekorasyonunda kendi tarzınızı bulmanız için öneriler

Ev dekorasyonunda kendi tarzınızı bulmanız için öneriler

09.01.2018 - 14:17 | Son Güncellenme:

Hayal ettiğiniz evi yaratmak için biraz ilhama mı ihtiyacınız var? Evinizi bu yıl dekore ederken farklı şeyler denemek istiyor ancak seçimleriniz konusunda yeterince emin olamıyor musunuz? İşte, kendi ev dekorasyonu stilinizi oluşturmanıza yardımcı olacak 6 öneri.

Ev dekorasyonunda kendi tarzınızı bulmanız için öneriler

Kendinizi test edin

Evet yanlış duymadınız. Online olarak internetten hangi dekoratif stili tercih edeceğinizi anlamanıza yardımcı olacak birçok test bulabilirsiniz. Ancak alelade testlerle karşılaşmamak için, dekorasyon konusunda uygun içerikler hazırlayan web sitelerini tercih edin.

Haberin Devamı

Tasarım dergilerine göz atın

Çeşitli ev dekorasyonu dergilerine bakmak size yeni fikirler vererek, kendi stilinizi belirlemenize yardımcı olur. Bir çok tercih arasından kendi tarzınıza karar vermek zevkli olacaktır. Ayriyeten, bu dergiler arkadaşlarınızın da fikrini almak için el altında bulunan hazır bir kaynak olacak.

Ev dekorasyonunda kendi tarzınızı bulmanız için öneriler

Pinterest'te gezinin

Pinterest, sonsuz bir ev dekorasyonları fikir kazanıdır. Gerçekten de bu sitede gezinirken kendinizi kaybedebilir ve yüzlerce dekorasyon örneklerine göz gezdirebilirsiniz.Öte yandan, bu sitede kendinize pano oluşturarak; beğendiğiniz tasarımları buraya ekleyebilirsiniz. İlhamlarınızı yakalamak için harika bir fikir!

Tasarım Blogları

Ev dekorasyon fikirleri aramak için Pinterest üzerinde yeterli zaman harcadınız. Ardından zevkinize uygun olan stili öğrenmiş bir şekilde, internet üzerinden bu stile yer ayıran blogları takibe geçebilirsiniz. Böylece kendi ev dekorasyon stilinize en yakın fikirleri bulursunuz.

Haberin Devamı

Ev dekorasyonunda kendi tarzınızı bulmanız için öneriler

Evinizin gerisine etki edecek bir başlangıç parçası seçin

Öyle bir parça seçin ki, çok sevdiğiniz bir şey olsun; hem de evinizi dekore ederken size referans olsun. Bu parçanın, illa ki odanızın merkezinde olmasına gerek yok; ancak, diğer eşyaların onu vurguluyor olması ve onunla bir bütünlük sağlaması gerekli.

Küçük adımlar atın

Evinizi dizayn ederken küçük küçük adımlar atın. Örneğin, bir kitaplık oluşturacaksanız, öncelikle raflarına, ardından içerisine yerleştireceğiniz dekorlara karar verin. Ve bu kararınızdan emin olmak için: birkaç günlüğüne öylece bırakıp daha sonra nasıl göründüğünden hâlâ memnun olup olmadığınızı sorgulayabilirsiniz. Bu şekilde, bütün evi bozmadan, küçük bir alanda dekorasyon stilinde çalışabilirsiniz.


PembeNar Özel

Yazarlar