'' 11 '' Extra Large İtirafı

1- Bütün gün bir arkadaşım şişman olduğum için beni utandırıyor. Bu yaptığında ise hiç bir hata görmüyor. Çünkü yardım ettiğini düşünüyor, ama ben kendimi çok kötü hissediyorum.

2- Spor salonuna gittiğimde, bana gülen suratları görüyorum ve hemen çıkıyorum. Kilo vermeye çalışan bir insan ile neden dalga geçersin ki ? Kilosu yüzünden birini utandırmak çok acımasız ve yanlış bir davranış.

3- Tuhaf bakışlara maruz kalmaktan nefret ediyorum. Zor kazandığım özgüvenin başkası tarafından parçalanması gerçekten çok üzücü.

Haberin Devamı

4- Ne zaman koşu yapmaya gitsem kilom yüzünden benimle dalga geçiliyor. O yüzden ben de evde spor yapıyorum.

5- Kendi aileniz sizinle dalga geçerken vücudunuzu nasıl sevebilirsiniz ki ?

6- Kendimi nasıl beğeneceğimi artık bilmiyorum. Kilolarım yüzünden o kadar çok dalga geçildi ki artık kendimi güzel biri olarak göremiyorum.

7- Spor salonuna gitmeye utanıyorum çünkü bir keresinde lanet olası hakaret yüzünden gururum fazlasıyla kırıldı. Keşke kişisel antrenör tutabilseydim.

8- Bütün hayatım boyunca arkadaşlarım, kilolarımla dalga geçti. Şimdi ise hem kilo hem de depresyon problemim var.

9- Bu bakışları,sen yürüdüğünde arkadan sinsi ve gizli konuşları,gülüşmeleri duymaktan nefret ediyorum. Kendi vücudum ile bir sorunum yok ama diğer insanlar bunu mahvediyor.

Insanların kilom yüzünden beni utandırmasına bayılıyorum doğrusu. Mesela diyorlar ki ; ''

10- Benim gibi sağlıklı olmak istemez misin ? '' Sanki sonsuza kadar yaşayabilecek.

11- Çok fazla kilom olduğunu biliyorum ve toplumun ne düşündüğü umrumda değil. Kendimi seviyorum ve çok seksiyim !

Bu yazı sonucundan anlıyoruz ki çoğu ''EXTRA LARGE'' artık toplumun yaptığı bu davranışlardan oldukça rahatsız bir durum da. Ve artık ''SESİMİZİ'' lütfen duyun, davranışlarınızda daha dikkatli olun. ''BİZİ DAHA FAZLA ÖTEKİLEŞTİRMEYİN. ''

#Bedeninisev

Extralargehatun@gmail.com