Stil Fendi 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Fendi 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

23.07.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Yaz sezonunu henüz bitirmemişken, yaklaşan sonbahar ve kış aylarında ne giyeceğimizi büyük merakla incelemeye devam ediyoruz.

Fendi 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Floransa'dan doğanın vahşi seslerini duyuran Fendi 2012 Sonbahar-Kış kampanya görselleri, moda dünyasında ilgi çeken çalışmalardan birine imza atıyor. Açık havada gerçekleştirilen kampanyanın fotoğrafları Karl Lagerfeld'in elinden çıkıyor. Kusursuz yüz hatlarıyla poz veren Joan Smalls ise büyüleyici görünüyor. Charlotte Stockdale'in 'styling'i ile şekillenen kombinlerde zıtlıkların uyumunuyla karşılaşıyoruz.

Haberin Devamı

Fendi 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Kış trendini büyük oranda belirleyen koleksiyonlardan biri tabi ki de Fendi'nin 2012-2013 Sonbahar-Kış sezonu oluyor. Alıştığımız grilerin ve siyahların yanında canlı renkleri de beraberinde getiren marka, kürkleriyle ve derileriyle gözümüzden kaçmıyor. Siyah üzerine sarı gibi parlak renkleri konduran Fendi, sezonun en sıcak trendi olan kürkü tekrar gardıroplarımıza yerleştirmeye hazırlanıyor. Koyu tonların hakimiyetini sürdüğü koleksiyonda canlı renklerin de varoluşu, onun çok yönlülüğünün kanıtı oluyor.

Fendi 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

İtalyan moda evinin baş tasarımcıları Karl Lagerfeld ve Silvia Venturini, moda takipçilerine hayal edemeyeceği kadar şık bir koleksiyon sunuyor. Dış gösterişin nerdeyse tüm klişelerini tasarımlarında birleştiren Fendi, piliseleriyle en masum hallerini yansıtıyor. Asimetrik kesimli paltoların yanı sıra diz boyundaki elbiseler ve etekler, şehrin kadınlarını sofistike görünüme hazırlıyor.

Haberin Devamı

Fendi 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Doku tasarımı üzerine yatırım yapan marka, samur, antilop ve timsah derisi gibi yüksek kaliteli malzemeleri tercih ediyor. Fendi deri ve kürkün iddialı içeriğine ağırlık vererek, Milano Moda Haftası'nın nerdeyse en lüks defilelerinden biri olarak aklımızda kalıyor. Hardal sarısı, bordo, siyah, yeşil, kahverengi, gri ve lacivert ile donatılan kürk mantolar, karpuz kollu trikolar, piliseli etekler, tek parça deri elbiseler ve ceketler kadınsı silüeti oluşturuyor.

Fendi 2012 Sonbahar-Kış Reklam Kampanyası

Detayların bütünlüğü sağladığını hatırlatan korse biçimindeki oval kemerler, koleksiyonun dikkat çeken aksesuarlarından biri oluyor. Bilekte biten 'bootie'lerin yanlarına kondurulan kürkler, kış sezonunun tepeden tırnağa kürk kombinleriyle geçeceğini simgeliyor. Şıklığın tamamlayıcılarından çantaların, Fendi'nin 2012 Sonbahar-Kış kreasyonunda omuzlarımızı hafifletmesine rağmen boyutlarının büyüdüğünü görüyoruz. Bu yüzden 'ladylike' çantaları küçük valiz niyetine taşımaya hazır olun.

Şıklığı ve sıcaklığı bir arada toplayan Fendi'nin çarpıcı tasarımlarıyla yaklaşan kıs sezonuna hazır olmak için galerimize göz atmanızı tavsiye ediyoruz;)

Yazarlar