Editörün Seçtikleri Geleneksel lezzetlere dokunuş

Geleneksel lezzetlere dokunuş

11.03.2015 - 14:38 | Son Güncellenme:

Portakal kabukları tek tek iğnelere dizilip kaynatılarak portakal kabuğu reçeli haline geldi şimdi Nar Gourmet imzasıyla bir kez daha gönülleri ve damakları fethetmeye hazırlanıyor.

Geleneksel lezzetlere dokunuş

Tam mevsiminde, Mersin’de elle toplanan Yafa portakalının kendine has kalın kabuğunun özenle işlenerek, sadece beyaz pancar şekeriyle kaynatılmasıyla hazırlanan Nar Gourmet Portakal Kabuğu Reçeli, kahvaltı sofralarınıza narenciye kokulu müthiş bir lezzet getirirken dondurma, kaymak ve sütlü tatlılarla birlikte damak zevkinize sağlık katıyor.

Şubat ve Mart ayı boyunca narenciye bahçelerini Nar Gourmet’nin mutfağına taşıyan hanımların el emeği göz nuru portakal kabukları tek tek iğnelere dizilip kaynatılarak portakal kabuğu reçeli haline geldi ve şimdi Nar Gourmet imzasıyla bir kez daha gönülleri ve damakları fethetmeye hazırlanıyor.

International Taste & Quality Institute (ITQI)’un Brüksel’de gerçekleştirdiği tadım organizasyonunda, koku, yapı, tat, görünüm gibi kriterler dikkate alınarak “Üstün Lezzet Ödülü”ne layık görülen Nar Gourmet’in tamamen doğal ve geleneksel yöntemlerle ürettiği Portakal Kabuğu Reçeli, ülkemiz lezzetlerini yurtdışında da temsil ediyor.

Nar Gourmet hakkında:

Anadolu'nun doğal ve bölgesel ürünlerini geleneksel yöntemlere bağlı kalarak 2007 yılından bu yana üreten Nar Gourmet; Soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağlarından mevsimsel reçel ve marmelatlara, organik sirke, ekşi, pekmez, baharat, çaylardan kuru meyve, geleneksel şekerlemeler den akide ve lokuma geniş ürün yelpazesine sahiptir.

Türkiye’de hedeflenmiş satış kanallarında ürünlerini 600 üzeri satış noktasında tüketici ile buluşturan Nar Gourmet, mevcut satış noktalarında derinleşmeye ve doğal ürünler pazarında özellikle reçel ve marmelat ile zeytinyağı kategorilerinde, kendi segmentinde liderliği hedeflemektedir. Nar Gourmet, zengin ürün yelpazesi içinde toplam 13 kategoride 350 çeşit ürüne yer vermekte olup ürün gamını inovatif lezzetlerle yenilikçi bir anlayış içerisinde genişletmektedir.

İlk olarak 2013 yılında, başta ABD olmak üzere başlamış olan ihracat, Kanada, Japonya, Çin, Birleşik Arap Emirlikleri, Almanya’ya gerçekleşmektedir. ABD’de ürün çeşitliliği ve kalitesi ile tercih edilen Nar Gourmet Inc, NY’da sayısı 50’yi bulan özel satış noktasında tüketiciye ulaşıyor.

Yazarlar