Stil Giovane Gentile Designers

Giovane Gentile Designers

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Istanbul Fashion Week’in son defilesi, erkek giyimi modasında kendi stilini yaratan ve detaylara verdiği önemle bilinen Giovane G. Designers’ın yeni koleksiyonuydu!..

Giovane Gentile Designers

Hazırladığı 2012-2013 Sonbahar-Kış Koleksiyonu “ Kök “ ile şehirli erkeği rafine edilmiş daha gündelik bir yaşama davet eden Govane G. Designers gerçekleştirdiği defilesi ile yenilikle geleneği, lüks ile modernliği bir araya getirdi. Modanın, insanın kendini en iyi ifade edebildiği alan olduğunu savunan marka, yeni sezon koleksiyonunu lüks kumaşların yön verdiği, abartıdan uzak bir stil ve sezonsuz tasarımlar ile oluşturmuş.

Haberin Devamı

Giovane Gentile Designers

Stil sahibi erkeklere köklere dönüş çağrısı yapan marka, hazırladığı koleksiyon ile takipçilerine, kendine güvenen ve ayakları yere basan, kaliteli bir Giovane G. Designers erkeğini sundu.

Kış mevsiminin pek te içaçıcı olmayan havasına, tasarımlarını oluşturduğu canlı renklerle canlılık katan marka, koleksiyonunun büyük bir kısmını “ Unique “markasınının altında toplayarak, her tarzda müşteri kitlesine hitap eden ve kombin yaratırken herkesin ihtiyaç duyacağı basic ve klasik ürünlere ağırlık vermiş. “ Limited “ koleksiyonunda ise daha az sayıda üretilen ipek, kaşmir ve yün karışımlı kumaşlardan yapılmış kıyafetler dikkat çekiyor.

Giovane Gentile Designers

İpek, koton, kaşmir ve yünden yapılmış parçaların çok sayıda olduğunu fark ettiğimiz koleksiyon, tüvit ceketler, örgü kazaklar, yıkamalı örme gömlekler, yelekler, kürk detaylı kabanlar, renkli trikolar, kaz tüyü kabanlar, şişme kısa ceketler, ekoseli gömlekler, kot gömlekler ve kadife pantolonlardan oluşan koleksiyon erkeklerin bu sezon hem şık hem de spor görünmesi için, yüksek kaliteli geniş bir ürün yelpazesi sundu.

Haberin Devamı

Giovane Gentile Designers

Yarattığı tasarımlar haricinde, özel tasarım ayakkabılar, renkli paça detayları, neon gözlükler ve büyük deri çantalar ile göze çarpan koleksiyon, şehirli erkeğe şık aynı zamanda rahat olma şansı veren KÖK, safir, hardal sarısı, zümrüt, siyah, lacivert, kiremit, krem , mavi, su yeşili, bordo, gri ve nar çiçeği renklerinden oluşuyor.

Giovane G. Designers ile son bulan Istanbul Fashion Week’in Türk modası ve tasarımcıları için olumlu geri dönüşler yapacağını umuyoruz!..

Yazı; Selin Çetinkaya

Fotoğraf; İlknur Şener

Yazarlar