Genel Sağlık Gizli Kapaklı Şeyler Trump Towers’da

Gizli Kapaklı Şeyler Trump Towers’da

14.02.2014 - 18:28 | Son Güncellenme:

Jinekolog Terapist Gökçen Erdoğan’ın, ilk kitabı Gizli Kapaklı Şeyler’in ilk imza günü ve söyleşisi, 15 Şubat Cumartesi s;’p0aat 15.00’te Trump Towers’da gerçekleşecek.

Gizli Kapaklı Şeyler Trump Towers’da

Gerçek hayattan kesitlerin anlatıldığı kitaptaki hikayelerin kimi sarsıcı, kimi hüzünlü, kimi şaşırtıcı, kimi sevindirici… Hepsinin ortak özelliği ise ikili ilişkilerin en mahrem bölümü olan “cinsellik” ile ilgili yaşananları tüm gerçekliğiyle anlatması. Postiga Yayınları’ndan çıkan kitapta okurlar, ikili ilişkilerin en gizli, en konuşulmayan noktalarına, cinselliğe dair sırlarına ve gerçek hikayelere tanıklık edecek.

Gökçen Erdoğan’ın ilişki, evlilik ve cinsellikle ilgili her türlü soruyu yanıtlandıracağı söyleşi Trump Towers’ın içerisindeki D&R’da gerçekleşecek.

Gökçen Erdoğan hikayeleri kaleme alma amacını “Bu topraklarda kadın olmak hem göğsümü kabartacak kadar kutsal hem de dişlerimi dudaklarımın etlerine geçirtecek kadar acıydı, zordu. Kadının göğüslediği hayat, kendisiyle, sevdikleriyle ve etraflarıyla mücadeleleri beni daima ayakta tuttu. Gösterecek bir yolum, bir yerlerde sizinle benzer sorunları yaşayan insanlar olduğunu da hatırlatmak için yazıldı. Anlatılması güç gelen ve kurduğum güven bağıyla, klişedir ama en içten duygularımla anlatılmasını ‘kolay’ kıldığım pek çok durumun izahıdır, bendeki tezahürüdür, okuyanlara fikir verebilecek örnekleridir burada yazdıklarım. Kendinizi bulursanız bu satırlarda, okurken hissederseniz, gülümserseniz, bir burukluk doğarsa birden, kısa süreliğine tepkisizleşirseniz, eğlenirseniz, kaygılanırsanız, fark ederseniz, üzülürseniz, toparlanırsanız ya da insanca olan herhangi başka bir duyguyu tadarsanız sözcüklerimin evrende kaybolmadığını bileceğim. Her şey hayat kadar gerçek.” şeklinde açıklıyor.

Haberin Devamı

Gizli Kapaklı Şeyler Trump Towers’da

Yazarlar