Makyaj Göz Kalemi Nasıl Sürülür? Göz Kalemi Nasıl Çekilir?

Göz Kalemi Nasıl Sürülür? Göz Kalemi Nasıl Çekilir?

10.06.2021 - 02:56 | Son Güncellenme:

Kadınlar kendilerini daha güzel ve kusursuz göstermek için makyaj yapabiliyor. Makyaj malzemelerinden biri de, göz kalemlidir. Göz kalemi, göz bölgesine kullanılan bir üründür. Göz kalemini sürmek isteyenler, en iyi sürme yöntemlerini araştırarak bilgi sahibi olmak istiyor. Göz kalemi nasıl sürülür? Göz kalemi nasıl çekilir? Göz kalemi sürme tekniklerini sizler için derledik.

Göz Kalemi Nasıl Sürülür Göz Kalemi Nasıl Çekilir


Göz kalemi sürmenin bazı püf noktaları vardır. Göz makyajı yapılmadan önce bir kapatıcı kullanılması önemli bir detaydır. Uygun görülen kalemle, uygulama daha kolay yapılacaktır.

Göz Kalemi Nasıl Sürülür?

Kadınların günlük olarak yaptığı işlemlerden biri de, makyajdır. Yüz bölgesine uygulanan çok fazla sayıda makyaj ürünü bulunuyor. Makyaj ürünleri, her bölgeye özel olarak üretiliyor. Göz bölgesine uygulanan ürünlerden biri de, göz kalemidir. Göz kalemlerinin nasıl uygulanacağı, kadınların en çok araştırdığı konular arasında bulunuyor. Göz kalemi sürmenin püf noktaları kadınlar için oldukça önemli bir konudur.

Göz kalemi sürülmeden önce, göz bölgesine kapatıcı uygulanması gerekir. Göz kaleminin dağılmaması gerekiyor. Göz kalemini dağıtmadan sürmek için, çok hassas olunmalıdır. Göz kalemlerinin ucu sivri olması, göz kalemini sürme işlemini daha kolaylaştıracaktır. Göz kalemleri genellikle kirpiklerin tam üstüne düz bir şekilde uygulanır. Kalemlerin uygulama aşamasında, uygun bir ayna tercih edilmesi uygulamayı daha fazla kolaylaştıracaktır.

Göz Kalemi Nasıl Çekilir?

Göz kalemi kullanan kadınlar, göz kalemi çekme konusunda daha pratik yöntemler arayabiliyor. Göz kalemi çekebilmek, çok hassas bir işlemdir. Kirpiğin daha uzun görünmesi isteniyorsa, kirpik üzerine de göz kalemi çekilebilir. Kalemlerin ucunu sivri yaparak, düz bir çizgi oluşturacak şekilde çekilmesi gerekir. Kirpik baz alınarak, tam üst hizasından düz olarak çekilmesi gerekiyor. Kirpiğin altında veya üstünde kalacak kalem çizgileri, gözün kötü görünmesine neden olan bir durumdur.

Yazarlar