Günümüz Erkek Modasına Akıllı Çözümler

Gelişen ve değişen teknoloji ile hareket alanlarımızı büyüttük. Üç günlük işlerimizi bir günde yapar olduk. Seyahatler, toplantılar, iş yemekleri, arkadaş buluşmaları, kültür-sanat etkinlikleri katılımlarımızı aynı gün içersine sığdırdığımız günler olmuyor değil :)

Bu yoğun tempoda kompakt ve konforlu çözümler arayışına girdik. Üzerimizde dinamik yapısını her daim koruyabilen, hareket kabiliyetine sahip, konforlu ve kaliteli ürün anlayışına önem vermenin bu noktada değerli olduğu kanısındayım.

2017 İlkbahar/Yaz Rotası Meksika

Haberin Devamı

İlhamını Meksika’nın Yucatan Yarımadası’nda bulunan ve tarihi taşlarında yazılı toprakların başkenti Merida şehrinden alıyor. Mayalar’a dayanan kültürü, renkleri ve dokuları koleksiyonda bolca hissediyorsunuz.

Cacharel Meksika ruhunu yansıtan koleksiyonunda oldukça geniş bir yelpaze ile hem formal hem casual giyim için bolca öneri sunmuş. Slim fit takımlar, esnek ayakkabılar, t-shirtler, kravatlar,gömlekler,pantolonlar ve çantalarıyla kolay taşınabilir ürün listelerinin başında yerini aldı bile.

Kumaşların kalitesi ve doğallığına diyecek yok zaten. Yün, keten ve ipek karışımlı doğal lifleri barındıran, insan vücuduyla uyumlu kumaşlar yaz koleksiyonu için kullanılmış.

Koleksiyonun ilham süreci ve çekim aşamalarından bütün ekibin Meksika’ya gidip Merida’nın havasını solumuş olması yaptıkları işin hakkını verdiklerinin kanıtı. Bu çok etkileyici!

Koleksiyon arasında kendime hemen bir favori parça seçtim bile :)

Merak edenler için terakota rengindeki takım elbise ve süet safari ceketi.

Günümüz Erkek Modasına Akıllı Çözümler

Erkek Modasının Vazgeçilmezi ‘Takım Elbiseler’

Victoria döneminin sonundan tutun, 1940’larda hazır giyim sektörünün gelişimiyle takım elbiseler, formal yapısına kavuşmuş ve kravatlar en önemli semboller haline gelmiştir.

Günümüzde erkek modasına konforlu ve inovatif bakış açıları sağlayan ürünler söz konusu. Jilet gibi durmasını istediğimiz takım elbiseler için, akıllı kumaş kullanımı ve kolay taşınabilirlik özellikleri bir devrim niteliğinde hayatımıza girdi.

Günümüz Erkek Modasına Akıllı Çözümler

Modern, Akıllı, Şehirli ve Zamansız

Haberin Devamı

Geçtiğimiz gün erkek modası anlayışına yakından bakma fırsatı yakalamış biri olarak, sizinle öğrendiğim ve deneyimlemiş olduğum bilgileri paylaşmak istiyorum.

Cacharel davetlisi olarak, Nişantaşı’ndaki Room + Romours’a yaptığım ziyarette yaz koleksiyonlarının ruhunu tam anlamıyla yansıtan Meksika havasını içime soludum.

Fransız ekolünün ikonik markası Cacharel, 1995 yılından bu yana Aydınlı Grup tarafındanyönetiliyor. Yenilikçi, rafine ve seçkin bir stil sunan son koleksiyonuyla da dikkat çekiyor.

gokcekomurcucosmos.com

Instagram.com/gokcekomurcucosmos