Editörün Seçtikleri Hayat Su’dan çocuklara özel Maskot suları

Hayat Su’dan çocuklara özel Maskot suları

19.04.2016 - 10:21 | Son Güncellenme:

Hayat Su çocukların su içmelerini teşvik etmek amacıyla oluşturduğu özel seriyle beğeni topladı...

Hayat Su’dan çocuklara özel Maskot suları

Çocuklara su içme alışkanlığını kazandırmayı ve su tüketimini teşvik etmeyi hedefleyen Hayat Su, yaratıcısı ve pazar lideri olduğu çocuk suyu kategorisinde bir ilke daha imza atarak ürettiği Maskot ile çocukların su içerken eğlenmesini sağlıyor.

Haberin Devamı

Ambalajlı su sektörünün köklü ve inovasyonda lider markası Hayat Su, sektörde bir ilk olma özelliği taşıyan çocuk suyu kategorisine eklediği yeni ürünü Maskot’u tüketicilerle buluşturuyor. Türkiye Beslenme ve Sağlık Araştırması’na göre önerilen ortalama su miktarından %45 daha az sıvı tüketen çocuklarımıza su içme alışkanlığını kazandırmayı ve su içerken eğlenmelerini amaçlayan Maskot, çocukların çok sevdiği Karlar Ülkesi ve Yıldız Savaşları karakterlerinin yer aldığı ambalajlarıyla da tüm çocukların dikkatini çekiyor.

Türkiye Beslenme ve Sağlık Araştırmasına göre ülkemizde çocuklar yeteri kadar sıvı tüketmiyor. Bebek ve çocukların vücutlarındaki su oranı yetişkinlere göre daha yüksektir ve yetişkinlere göre daha fazla sıvı kaybederler. Dolayısıyla daha fazla sıvı alımına ihtiyaçları vardır. Araştırmalara göre %1-2 oranındaki su oranı kaybı ergenlik öncesi çocuklarda fiziksel performansı olumsuz etkilerken, sıvı tüketiminin arttırılması görsel dikkat ve hafızayı destekliyor.

Haberin Devamı

Dünya standartlarındaki kalite anlayışıyla tüketicilerine en yüksek standartları sunan Hayat Su, Maskot ürünüyle çocuk suyu kategorisinin yaratıcısı ve pazar lideri olarak çocuklarda su tüketimini teşvik etmeye devam ediyor; çocuklarına su içirmek isteyen annelerin ise en büyük yardımcısı oluyor.

Yazarlar