Genel Sağlık Hayatınız artık daha kolay!

Hayatınız artık daha kolay!

26.06.2013 - 10:38 | Son Güncellenme:

Hastabezim.com ile hayatınız eskisinden daha kolay olacak.

Hayatınız artık daha kolay

1991 yılından beri hijyenik ürünler pazarında hem bebekler hem de yetişkinler için kaliteli ürünler üreten Paksel Kimya; bilgi ve deneyimlerini en son teknolojiye sahip makineler ile birleştirmekte ve bu sayede ürün yelpazesini her geçen gün daha da genişleterek sizlere hizmet vermektedir.

Ve şimdi Paksel Kimya ; ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde kavrayarak tecrübesini , kalitesini ve kendisine duyulan yıllara dayalı güveni arkasına alarak sizlere www.hastabezim.com ile hizmet vermeye başladı ..

Markaları olan bel bantlı hasta bezi ve yatak koruyucu örtüsü SELPED , bebek bezi BEBİKO, kadınlara yönelik hijyenik ped DİANA ; small ,medium, large seçenekleri ile www.hastabezim.com da rekabetçi fiyat avantajı, sürekli stokları ve adresinize en hızlı şekilde teslimat garantisi ile sunuluyor..

Islaklık göstergeli , ayarlanabilir yapışkan bel bantları ,koruyucu geniş bariyeri,dermatolojik testlerden geçmiş ciltte alerji yapmayan ve emiciliği güçlendirilmiş çift katlı bölümü ile SELPED; hastanızın cildinin kuru kalmasını ve tahriş olmamasını sağlar.

İpeksi dokusu , sızma önleyici bariyerleri , ayarlanabilir yapışkan bantları,hassas bebek ciltlerinde tahriş yapmayan özel formülü ile dermatolojik testlerden geçmiş gece gündüz tam korumalı BEBİKO ACTİVE & SOFT ile ile ıslaklık, hızlı şekilde emilerek bezin içine dağılır böylece bebeğinizin cildi sürekli olarak kuru kalır.
DİANA; üst düzey petek dokusu , hızlı emici ve dağıtıcı iç yüzey ,hava geçirgen dış yüzeyi ile sıvıyı hapseder, cildin rahatça nefes almasını sağlar.

Hem bebekleri rahatlatan hem de yetişkinlerin hayatını kolaylaştıran, üstün teknoloji ile üretilmekte olan bu ürünlere piyasadaki diğer ürünlerden daha ucuz ve daha hızlı sahip olmak için
www. hastabezim.com 'u tıklamanız yeterli…

www.hastabezim.com ile siparişiniz bir tıkla üretimden KAPINIZDA teslim edilmektedir.

Yazarlar