2016 YILIN DEKORASYON TRENDLERİ

Sevgili Milliyet okurları

Öncelikle hepinizin 2016 yeni yılınızı sevgilerimle kutluyorum.Diliyorum ki tüm dünya için her şey çok güzel olsun.

Bu hafta sizlere 2016 dekorasyon trendleri nelerdir , bu sene yaşam alanlarımızda sıkça göreceğimiz detaylar nelerdir , bunlardan bahsetmek istiyorum.

2016 yılı renkleri arasında ,en çok öne çıkan ve sıkça göreceğimiz iki renk var.Bunlardan biri soluk pembe Rose Quartz ve bebek mavisi Serenity ..Bu renklerin kombinasyonlarını bu sene bol bol kullanacağız.Aynı zamanda bir diğer önemli renk yeşil rengi ve tonları olacak.Siyah beyaz birlikteliğinde ,pembe,mavi,yeşil kombinasyonları yine fazlasıyla yaşam alanlarımızda aktive edeceğimiz renklerin başında gelecek.

Haberin Devamı

Aksesuar seçimlerinde bu sene eskiye dönüş söz konusu.Antik görünümlü objeler, antikalar, metalik dokunuşlarda parlak olmayan mat , pirinç ve bronz tonlarını kullanacağız.Tüm bunların yanında aksesuar olarak doğal ürünler yine revaçta olacak.

Kumaş ve duvar kâğıtlarında bu sene çiçekli ve romantik etkiler hakim.Yoğun desenler özellikle duvar kâğıtlarında sık sık göreceğimiz detaylar olacağı gibi, aynı zamanda karakterli, özgün desenler de bir okadar ilgi çekici olacak.

2016 yılında mobilya tercihleri eklektik tarz dediğimiz (karma stil) tarzla oluşturulurken , aynı zamanda modern ,klasik bir tarzı mekanlarda görmemiz mümkün.Çok parlak ürünlerden ziyade doğal,mat mobilya tercihleri yapmak 2016 trendlerinde önemli bir ayrıntı olacak.

Genel olarak ; pastel renklerin öne çıktığı, modern aynı zamanda etkili , dikkat çekici mekanlar 2016 yılının öne çıkan stili olacak.

Hepinize sağlık , mutluluk ve huzur dolu bir yıl diliyorum.

Sevgilerimle

İç Mimar Meral Akçay

http://www.fengshuiakademisi.com