BİR MARKA, BİR İŞ KADINI

Sevgili Milliyet okurları

Zaman zaman sizlere başarı öykülerinden ve bu başarının sahiplerinden bahsediyoruz.Dekorasyon’da belli stil ve tarzları destekleyen aksesuar ve objelerin önemini daima vurguluyorum.Özellikle romantik etkiler ve yumuşak dokunuşların dekorasyonda önemli bir yeri var.Kadife ,kumaş ve ahşap birlikteliğindan oluşan aksesuar ve objelerin mekanlarımızda etkileri son derece etkilidir.İşte bununla ilgili size Aylin süs tasarım ürünlerinden bahsederken aynı zamanda işletme sahibi, genel müdür Aylin hanımla yaptığım mini röpörtajı sizlerle paylaşacağım.

Haberin Devamı

Ürünlerden biraz bahsetmek gerekirse , genelde ürünleri kadife,kumaş , ahşap birlikteliğiyle oluştururken ,bu birlikteliği dantel,küpür ve romantik etkilere sahip yan ürünlerle desteklenen yüzlerce ürüne sahip bir aksesuar dünyası .Aydnlatmadan,mumluklara,duvar aksesuarlarından sehpa üstü ürünlere kadar geniş bir ürün yelpazesi olan aylin süs tasarımın en dikkat çekici özelliği ise kişiye özel ürünler tasarlaması..

Aylin hanım biraz firmanızdan bahsedermisiniz?

Aylin süs tasarım kişiye özel ürünler dışında bir çok mimarla proje bazlı çalışmalar yapan bir firma.Firmamızın butik bir imalathanesi var.Tasarım ekibimiz var. Aksesur dışında nişan ,evlilik hazırlıkları için özel çalışmalarımız var. Magazamız dışında türkiyenin her yerine sitemizden ürün satışımız var.

Tasarım ekibiniz ürünleri neye göre belirliyor?

Müşteri odaklı bir çalışma ise istekleri göz önüne alınarak hazırlanıyor.Renk,doku ve dekorasyona uygun şekilde malzemeler seçerek tasarlıyoruz.Genel ürünlerimizi ben tasarlıyorum.Satışlarımızın çok yoğun olduğu modeller oluyor.Bu ürünleri sürekli revize ediyoruz.Beraber çalıştığımız mimarlar genelde konseptlerine uygun renk ve malzemeyi seçiyorlar, o tarza uygun çalışıyoruz. Kişiye özel ürünleri yine istekler doğrultusunda oluşturuyoruz.

Aylin süs tasarımın hedefleri nelerdir?

Aylin süs tasarım özel ve butik bir firmadır.Bu firmanın özellikle butik kalması gerektiğini düşünüyorum.Çünkü aksesuar geniş yelpazesi olan bir alan.Biz bu alanda özellikle kişiye özel ürünler ve kendi tarzımızı yansıtan şeyler yapıyoruz.Firmamız Antalya da olsada tüm türkiyede sitemizden online satiş yapıyoruz.Hedeflerimiz arasında en çok dikkat ettiğimiz şey müşteri memnuniyeti.Bunu bugüne kadar sağladık devam ettirmek en değerli hedefimizdir…

Haberin Devamı

Müşteri memnuniyetini son derece önemseyen bir firma olan Aylin süs tasarım, Hayalden gerçeğe kaliteden zarefete felsefesiyle şık ürünler tasarlamakta.Bu ürünleri www.aylinsustasarim.com dan inceliyebilirsiniz.

Hepinize harika bir hafta diliyorum

Sevgilerimle İç mimar Meral Akçay

http://www.fengshuiakademisi.com

http://twitter.com/Meral_Akcay