ROMANTİK DOKUNUŞLARIN USTASI BİR MARKA..

Merhaba sevgili Milliyet okurları

Yaz mevsimi gelmişken bu hafta sizlere ''Bir marka Bir kadın'' yazımdan hatırlayacağınız üzere dekorayonda romantik etkilerin başarılı bir markasından bahsedeceğim. Aylin süs tasarım.Butik olarak kişiye özel konseptler yaratırken, bir çok dekorasyon markasına çözüm ortaklığı yapan Aylin süs tasarım romantik dokunuşların iyi bir temsilcisi.

Özellikle yaz dekorasyonunda önerdiğimiz romantik etkilerde aksesuarların önemi büyüktür.Genelde,cam,ahşap,kumaş birlikteliklerinden oluşan aksesuarlar bu tarz dekorasyon stillerinde kullanılmaktadır.Bu ürünleri tek bir adreste bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Aylin süs tasarım ,ürünlerini beyaz ahşap, şifon,keten,kadife gibi kumaşlardan ,cam ürünlerden tasarlarken aynı zamanda kişiye ve mekana özel ürünler tasarlayan bir marka. Ekip lideri Aylin Erdener ve tasarım ekibi bu konuda bir çok başarılı projeye imza atmış.Aynadan dresuara,nişan tepsilerinden aksesuarlara kadar geniş bir ürün yelpazesi var.www.aylinsustasarim.com adresinden tüm illerde satışları olan bu romantik mağazada kendinizi masal diyarında hissedebilirsiniz..

Kişiye özel tasarımlarda ,kumaş, metal, ahşap renklerini siz belirlerken, aynı zamanda form konusunda fikirlerinizi alacak kadarda amatör ruha sahip profosyonellerden oluşan bu firma Aylin süs tasarım.Bir çok organizasyonda düğün,nişan,doğum konseptleri ayrıca kişiye özel olarak tasarlanıyor.

Mekanlarınızda romantik,etkili,zarif etkiler yaratmak için ürünlerini incelemenizi tavsiye ediyorum.

Aylin Erdener firmasını ''Şıklık tesadüf degildir ,doğru adrestesiniz'' diye tanımlayarak sizelere bu markada neler bulabileceğinizin ipuçlarını veriyor.

Aydınlatma,mumluk,duvar aksesuarları,sehpa üstü aksesuarlar konusunda müşterisine fazlasıyla altarnetif sunuyor.Özellikle karma stillerde kullanılan bu tarz ürünleri yine kişiye özel olarak revize edebiliyor.Sizde bu şıklığa bir göz atamak isterseniz adresinden ulaşabilirsiniz.

Hepinize harika bir hafta diliyorum..

Sevgilerimle

İç mimar Meral Akçay