Kışlık Ofis Stili İpuçları

Her gün aynı saate uyanmak, aynı dolabın önünde dikilmek ve hep aynı soruyu sormak nasıl bir his? Hepte aynı saatte, aynı yerde " Bugün ne giysem?" sorusuna her gün farklı bir cevap aramaktan bahsediyorum. Ofise gitmeden hemen önceki zamanlar, özellikle de dolap önünde beklerken su gibi akan o dakikalar ve suyun hızına karşı yarışan akıl oyunları... Bir göz açık, diğeri hala rüyada... İşe giderken aynı kıyafetlerinizi giymekten sıkıldıysanız eğer tüm dolabınızı değiştirin gibi bir öneri ile gelmeyeceğim tabii ki de; fakat tüm dolabınızı karıştırma fikrine alışmanızı önereceğim. Monotonluktan bir adım öteye gidin ve aşina olunan durumları deneyin!

Haberin Devamı

Kışlık Ofis Kombinleri

Hep bir siyah klasik bir pantolon başrolde salınır durur. Tabii ki beyaz gömleği ve üzerinize geçirdiğiniz yelek ve süveterleri saymıyorum. Artık günümüz sokak modasını ofis stillerine taşımak, alışıldık parçaları farklı kullanmak gerekiyor. Örneğin hep gömleklerin üzerine giydiğiniz bisiklet yaka kazakları biraz unutup, balıkçı yaka kazaklara şans verin. Klasik ve şık iş kombininizi sıkıcı tavrından uzaklaştırmak için puf montlarla tamamlayın. Desenler ve renk daima hayatınızda olsun. Günler pazartesini gösteriyorsa bile...

Mavi Kaban

Kış trendlerinde kaban modelleri hiç olmadığı kadar renkli. Her tonun en canlı ve pastel renklerini buluşturan sokak modası bebe mavisi kaban modelleri içinde geniş bir yer ayırıyor. Fazla renge boğulmaya alışkın değilseniz siyahı beyazla , kombininizi de mavi kabanlarla tamamlayabilirsiniz.

Olmazsa Olmaz

Etek modelleri ciddi anlamda artık kazaklardan ayrılamıyor. Konu ofis kombinleri ise kalem etekleri balıkçı yaka kazaklarla kombinleyebilir ve ortaya zamansız bir stil çıkarabilirsiniz.

Boyfriend Gömlek

Yazdan kalma bir alışkanlık haline gelen boyfriend gömlekler kış trendlerinde de oldukça popüler alternatiflerden. Yaz mevsiminde sadece jean pantolonla tamamlanırken, havaların soğuması kazaklarla ayrılmaz bir ikilinin açığa çıkmasına neden oluyor. Bu sefer boğazlı kazakların daha çok ön plana çıkması, salaş bir şıklığı gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

Bomber Ceket

Ofis kombinlerinin sıkıcı havasından bunaldıysanız biraz sportif kaçamaklar yapın. Mesela kabanlarınızı çıkarın ve bomber ceketlere sarının!

Biraz Tüy

Bu kış imitasyon kürk başka bir değişle peluşlar her kombinin tamamlayıcı rolünü üstleniyor. Bu sorumluluk gndelik kombinlere ve ofis stillerine ayrı bir şıklık kazandırıyor. Hem de hiç çaba sarf etmeden...

Bir Şapka

Ofiste bile bohem tarzınızdan ödün vermemek istiyorsanız kafanıza fötr şapkadan başka bir şey takmayacaksınız. En azından ofise girene kadar yani...

Siyaha Lacivert

Her zaman ayrı ayrı kullandığınız siyah ve lacivertin artık buluşma zamanı! Tek tek sarındığınız renkleri aynı kombinde kullanabilir ve aradığınız farklılığa böylelikle daha çabuk ulaşabilirsiniz.
Kombin önerilerimi, sokak modasına dair diğer yazılarımı blog adresim üzerinden de takip edebilirsiniz.