Kadınların yatakta duymak istediği en seksi aşk sözleri

Yatakta dut yemiş bülbüle dönenler, havuz problemi çözer gibi bir ses tonuyla konuşanlar, nefes alışverişi bile değişmeyen ve öldü sanıp yaşıyor mu acaba diye kontrol etmek zorunda kaldıklarımız, seksi şeyler söyleyeceğim derken bir çuval inciri berbat edenler bu lafım size.

Vay efendim haberim yoktu, yok efendim kimse bana bunu söylemedi demeyin. Tuttuğunuz takımın fikstürdeki yerini ezberleyeceğinize kadınlar yatakta ne duymak ister biraz da onu öğrenin. Reçeteyi veriyorum. Artık bir zahmet uygularsınız :)

Haberin Devamı

Benim adım ne, bana ismimi söyle!

Adımızı duymak bizi çıldırtıyor. Aşkım, sevgilim, bebeğim gibi hitaplar mutfaktan su isterken iyi hoş da yatakta bizi kadın gibi hissettirmenizi istiyoruz. Evdeki kediye seslenir gibi 'aşkitoşkom' demek yerine rica ediyoruz adımızı söyleyin. Adımızı söylediğinizde sadece bize odaklandığınızı ve bizi ne kadar arzuladığınızı düşünüyoruz. Bu da bizi çıldırtıyor.

Bir tepki ver ey sevgilim...

Normalde dili pabuç kıvamındaki bazı erkekler yatakta bazal metabolizmada çalışıyor maşallah. Adam bir tepki ver, bir inle, bir ohla ne biliyim bir ses çıkar. Yok efendim resmen dut yemiş bülbüle dönüyor. Bizimle sevişmenin etkisini duymak istiyoruz. Yalnız rol yapınca anlıyoruz ona göre. Bir oh çeksem karşıki dağlar yıkılır edasıyla da işi abartmayın. Hafif, nazik, buğulu ama seksi inlemeler duymak çok hoşumuza gidiyor haberiniz olsun. Hele bir de uzanıp kulağımıza doğru yaparsanız pek seviniriz.

"Sana ne yapmamı istersin?"

Romantizm filan çok güzel şeyler ama yataktaki kral dirty talk dediğimiz ayıp konuşmadır. Yalnız ayıp konuşun dediysek de erkek muhabbeti yapar gibi kaba bir dil kullanmayın. Olay ayıplı konuşmalardan küfür boyutuna varmasın bir zahmet. İstediğimiz her şeyi yapabileceğinizi, tek isteğinizin bizi tatmin ve mutlu etmek olduğunu söyleyebilirsiniz mesela.

Şimdi, ben bunları söyledim iyi güzel de gene de içim rahat değil. Ben en iyisi açık açık cümleleri vereyim de muhteşem yaratıcılığınıza(!) zeval geldiyse filan kopya çekersiniz. Artık duruma göre çeşitli şekillerde türetme işini de size bırakıyorum. Bi zahmet saksıyı çalıştırın :)

Haberin Devamı

"Yaptığım şey hoşuna gidiyor mu? Biraz daha ister misin?"

"Çıkar şu pantolonu ve yatağa uzan"

"Sen dur diyene kadar durmak gibi bir niyetim yok"

"Muhteşem kokuyorsun, kokun beni çıldırtıyor, kokuna bayılıyorum"

"Sen ne kadar mükemmel bir kadınsın, beni kendimden geçiriyorsun"

"Kalçalarına/göğüslerine/beline bayılıyorum, beni çıldırtıyor"

"Seninle öpüşmeye doyamıyorum. Dudaklarını ısırıp koparmak istiyorum"

"Mükemmelsin sakın durma devam et"

Yalnız isim önemli yine söylüyorum. Siz artık bu cümlelerin önüne sonuna sevdiğiniz kadının adını eklersiniz. Her şeyi de devletten beklemeyin :)

Hörmetler

Lolipop

KırmızıKalp.Com