Yatak odası kuralları

Beyler! Yatak odasının eğlenceli ve seksi bir ortam olmasını istiyorsanız bir zahmet şu kuralları unutmayalım.

1. Ön sevişme güzel tamam yapalım ama her seferinde bando takımlı seremoniye ihtiyaç yok elbet. Bazen hızlı olmak da aklımızı başımızdan alıyor.

2. Gerçekten heyecanın doruklarındaysanız amenna. Ama öyle ağız ucuyla "Ben de seni istiyorum" dediğinizde anlıyoruz. Libidonuz deniz seviyesindeyse bize ilişmeyin.

3. Gözlerimizin içine bakmanızı seviyoruz. Tamam, çok romantik. Yalnız 10 saniyeden fazlası da biraz garip olmuyor mu sizce de? Ayrıca özellikle orgazm anında yüzünüzdeki ve gözlerinizdeki ifadeyi görseniz saniyede 100 km hızla uzaklaşırsınız kendinizden benden söylemesi.

Haberin Devamı

4.Işık açık kalmayacak dediysek kalmayacak. Gözümüze ışıyan bir ampul varken konsantre olamıyoruz. Sonra siz kopup gidiyorsunuz biz hala "Hıı geldik mi aa ne zaman" oluyor.

5. Ezbere seks yapmayın. Yahu hadi belirli pozisyonları seviyorsunuz anlıyoruz ama bari sıralamayı değiştirin. "Her gün aynı yemek yenmez" diye abuk subuk laflara pek gülüyorsunuz da siz de yemeği hep aynı yemeye kalkıyorsunuz be arkadaşım. Bakalım yemek bundan memnun mu diye düşünen yok.

6. Konuşmak güzel. Ayıp şeyler söylemek de güzel, talepleri dile getirmek de. Ancak çeneniz düşmezse ya da dut yemiş bülbüle dönmezseniz seviniriz. Zira yatak, ne sohbet muhabbet masasıdır ne de biz müneccim değiliz, neyi nasıl istediğinizi bazen anlayamayabiliyoruz.

7. Videolarda izlediklerinizi iznimiz olmadan üzerimizde denemeye kalkmazsanız süper olur. Anladınız siz bence.

8. Seks esnasında gülmek eğlenmek keyiflidir. Küçük şakalar yapabilir veya talihsiz anlarla eğlenebilirsiniz. Ancak lütfen suyunu çıkarmayın. Aksi takdirde utancımız libidoyu öldürebilir ve tam arşa erecekken boşlukta asılı kalabilirsiniz. Ondan sonrası herkes kendi başının çaresine bakar demedi demeyin.

Lolipop