2023 YILININ ENERJETİK YORUMU  

Her sene olduğu gibi bu sene de kuralı bozmadım ve sizler için yılın enerjisini yorumladım. Enerji akışları doğrudan çakralarımızı ve motivasyonumuzu etkilediğinden buradaki yorumları birer ipucu, birer bakış açısı olarak değerlendirmeniz hayatınıza katkı olabilir. Özgür irademiz her zaman aktif bir şekilde seçimlerimizi ve gidişatı etkilemektedir. Bununla birlikte her kişinin enerji alanı ve aurası başkalarından farklıdır. Bir durum karşısında vereceği tepkiler, yapacağı seçimler, enerjiyi yorumlama şekilleri farklı olduğundan, buradaki yorumları genel bir yaklaşım niteliğinde ele almak daha doğru olacaktır.Her sene olduğu gibi bu sene de kuralı bozmadım ve sizler için yılın enerjisini yorumladım. Enerji akışları doğrudan çakralarımızı ve motivasyonumuzu etkilediğinden buradaki yorumları birer ipucu, birer bakış açısı olarak değerlendirmeniz hayatınıza katkı olabilir.

Haberin Devamı

Özgür irademiz her zaman aktif bir şekilde seçimlerimizi ve gidişatı etkilemektedir. Bununla birlikte her kişinin enerji alanı ve aurası başkalarından farklıdır. Bir durum karşısında vereceği tepkiler, yapacağı seçimler, enerjiyi yorumlama şekilleri farklı olduğundan, buradaki yorumları genel bir yaklaşım niteliğinde ele almak daha doğru olacaktır.2023 yılı, enerji olarak daha fazla öğreneceğimiz, öğrenirken kendimizi keşfetme yolculuğuna çıkacağımız bir yıl... Özellikle yılın ilk üç ayını enerji alanlarımızı biraz daha dengelemeye çalışarak geçirebiliriz. Boğaz çakrasının sıklıkla tıkanması sonucu kendimizi ifade edemiyor gibi düşünmemiz, anlaşılmadığımız hissine kapılmamız muhtemel. Yılın ilk üç ayında iletişimle ilgili dengeyi yakalayabilirsek ve enerji kalp çakramıza doğru daha rahat akarsa kuracağımız yeni ilişkiler ya da mevcuttaki ilişkilerimiz daha sevgi dolu olabilir. Bununla beraber enerji alanlarımızdaki bollukla ilgili frekansların daha da artması için mide çakrasına çalışma ve bolluk egzersizleri yapılabilir.

Gereksiz harcamalardan kaçınmaya özen gösterilmesi gereken bir dönem söz konusu. Baharla birlikte enerjilerimizin tazelendiğini fark edeceğiz. İlişki konusunda yeni gündemler olabilir. Özelikle mart sonu ile temmuz sonu arası ilişki frekanslarının yüksek olabileceği zamanlar. Bu dönemde ilişki enerjimizi artırmak için pembe kuvars taş tercih edebiliriz. Ayrıca kalp çakrası odaklı meditatif  çalışmalar yapabiliriz. Şu sıralar mevcut ilişkilerimizdeki negatiflerden uzaklaşmak için harika bir dönemdeyiz çünkü enerji alanlarımız nisan ayında biraz daha zorlanabilir. Öncesinde ilişki enerjilerimizi yükseltmemiz katkı olacaktır. Yılın ikinci yarısında biraz daha stabil kalmak, hızlı kararlar almaktan sakınmak önemli görünüyor. Bu dönemde mide ve sakral çakra enerjilerimiz yoğun çalışacak. Yılın son üç ayı ise belki de tüm senenin karnesini aldığımız, frekanslarımızın en rahat olduğu, özellikle mide ve boğaz çakralarımızın daha dengede durduğu bir dönem olacak. İş konusunda, ilişkiler konusunda enerjiler oturacak. Sağlık konusunu da göz ardı etmemeye çalışmak önem taşıyor.Hayata karşı olan bakış açımız bize olayları yorumlama şansı verir. Bakış açılarımız neyse ona göre bir gün, bir yıl veya bir ömür geçirdiğimizi düşünürüz. Evren denge üzerindedir, asla bir şeyler çok ya da az olmaz. Bu sene de hepimizin kendi dünyamızda dengeyi deneyimle şansımız olacak. Hepimiz yavaş yavaş kendi özümüzü fark edeceğiz. Ayrıca bu yıl ilişkiler ve diyaloglar, diğer yıllara nazaran daha fazla odağımızda olabilir.2023 hepimize ihtişamla gelsin; hayatımıza mucizeleri aldığımız, negatifleri dönüştürdüğümüz, kendimizi mutlu hissettiğimiz bir yıl olsun. Geriye dönüp baktığımızda hep çok güzel bir yıl olduğunu hatırlayalım…

Haberin Devamı

Sevgi Keleş

Haberin Devamı

Eğitmen-Yazar