Editörün Seçtikleri Kuralları baştan yazan kadınlar anlatıyor

Kuralları baştan yazan kadınlar anlatıyor

05.04.2017 - 17:21 | Son Güncellenme:

Ayşe Arman, Aslı Şafak , Judith Liberman, Şebnem Burcuoğlu ve Duygu Kayaman, düzenlenecek “Kuralları Baştan Yazanlar” etkinliğinde üniversiteli genç kadınlarla bir araya gelecek.

Kuralları baştan yazan kadınlar anlatıyor

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G’nin Orkid markasının sponsor olduğu ve #babanak platformu kapsamında düzenlenecek etkinlikte, kendi hayatında kuralları baştan yazan kadınlar bir araya geliyor. Üniversite öğrencisi genç kadınların katılacağı etkinlik, Türkiye'nin en çok okunan köşe yazarlarından Ayşe Arman moderatörlüğünde gerçekleşecek.

Haberin Devamı

11 Nisan’da Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek etkinlikte, masal anlatıcısı Judith Liberman, yazar Şebnem Burcuoğlu ve "Hayal Ortağım" projesi ile MIT Technology Review Dergisi tarafından Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilen "35 Yaş Altı Yenilikçiler" yarışmasında "Yılın Sosyal Yenilikçisi" seçilen Duygu Kayaman da kendi kuralları baştan yazan hikayelerini katılımcılarla paylaşacak.

200 katılımcı ile sınırlı olan etkinliğe katılım ücretsiz olacak ve başvurular www.kurallaribastanyaz.com adresinden gerçekleştirilecek. Başvuran ilk 200 üniversite öğrencisi kadının ağırlanacağı etkinlikte katılımcılar konuşmacılara merak edilenleri sorma fırsatı da yakalayacak.

Etkinliğe katılım için son başvuru tarihi ise 10 Nisan 2017.

Haberin Devamı

Kuralları baştan yazan kadınlar anlatıyor

Yazarlar