Püf Noktası Kurutma makinesi masrafından kurtaran tüyo! Makineye 3 tane koyunca sonuca inanamayacaksınız

Kurutma makinesi masrafından kurtaran tüyo! Makineye 3 tane koyunca sonuca inanamayacaksınız

26.12.2023 - 10:53 | Son Güncellenme:

Kurutma makinesi günümüzde her evin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Tüy ve kılları toplama özelliği ile cazip gelen kurutma makinesine tonlarca para dökmenize gerek yok. Çamaşır yıkarken makinenize 3 adet atınca içinden çıkanlara inanamayacaksınız.

Kurutma makinesi masrafından kurtaran tüyo Makineye 3 tane koyunca sonuca inanamayacaksınız

Çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi gibi beyaz eşyalar her evin olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Ancak son yıllarda gelişen teknoloji ile kurutma makineleri de demirbaş olarak evlerdeki yerini almaya başladı. Tüy toplama ve kurutma özelliği ile hemen hemen herkese cazip gelen kurutma makinesi kimisi için külfet olarak gözüküyor. Kurutma makinesine ihtiyaç duymadan çamaşır makinesine atacağınız 3 adet o malzeme bütün kılı, tüyü ve pisliği topluyor.

Haberin Devamı

3-4 ADET ISLAK MENDİL ATIN

Hurriyet.com.tr’de yer alan içeriğe göre, hemen her evde, çantalarımızda, masalarımızda bulunan ıslak mendil tam da bu konuda imdadınıza yetişecek. Çamaşırları makineye atarken makinenin içerisine 3-4 tane ıslak mendil koyup çalıştırın. Yoğun emici gücü sayesinde ıslak mendil kıyafetlerinize yapışabilecek bütün tüyleri toplayacak.

Kurutma makinesi masrafından kurtaran tüyo Makineye 3 tane koyunca sonuca inanamayacaksınız

Bir de ıslak mendilin dağılma riski var ki, bunu da ortadan kaldırmak için kaliteli ıslak mendil kullanmalısınız. Evcil hayvanınızın tüylerini, unutulan peçete tüylerini hatta saçlarınızı ıslak mendilin üzerinde görünce şaşıracaksınız.

BULAŞIK SÜNGERİ AYNI GÖREVİ GÖRÜYOR

Bir diğer yöntem ise çamaşır makinenize bulaşık süngeri atmaktır. Bulaşık süngeri de aynı şekilde makinedeki kılları tüyleri tamamen topluyor.

Yazarlar