Editörün Seçtikleri L’Oréal Paris Excellence Intense ile Sezon Trendleri Saçlarınızda!

L’Oréal Paris Excellence Intense ile Sezon Trendleri Saçlarınızda!

26.02.2015 - 17:44 | Son Güncellenme:

Trendlere yön veren L’Oréal Paris’inrenk uzmanları tarafından tasarlanan yeni L’Oréal Paris Excellence Intense saç boyası; birbirinden zengin ve ışıltılı renk seçenekleri ile kökten uca yoğun ve kalıcı sonuçlar sunuyor.

L’Oréal Paris Excellence Intense ile Sezon Trendleri Saçlarınızda

Birbirinden ışıltılı ve trend renk seçenekleri ile sezonun öne çıkan yeni saç boyası L’Oréal Paris Excellence Intense; içeriğindeki yoğun ışıltıteknolojisi ile uzun süre kalıcı zengin renkler vererek koyu renk saçlarda bile fark edilir renk sonucu sunuyor, aynı zamanda sunduğu eşsiz 3lü bakım ile saçlarınıza komple bakım sağlıyor.

İçeriğindeki yoğun ışıltılı formülü ile koyu saçlarda bile fark edilebilir renk değişimi sunan L’Oréal Paris Excellence Intense krem saç boyası;yüzde yüze kadar beyaz kapama özelliği ve Pro-Keratin, Seramid, Kolajen içeren eşsiz üçlü bakımı ile parlak, bakımlı ve göz alıcı renklere sahip saçlara kavuşmanızı sağlıyor.
En yoğun ve ışıltılı renklere sahip olmak isteyenlerin boyası L’Oréal Paris Excellence Intense serisi,7.43Tarçın Bakırı, 6.32Karamel Kahve,8.34Sıcak Zengin Sarı ve daha birçok renk seçeneği ile sezon trendlerini belirliyorve herkesi Excellence Intense saç boyalarının yoğun ışıltılı zengin renklerini keşfetmeye davet ediyor!

Haberin Devamı

Önerilen Tüketici Fiyatı: 14.99 TL

Yazarlar