Editörün Seçtikleri L’Oréal Paris Magic Retouch ile beyazlara son

L’Oréal Paris Magic Retouch ile beyazlara son

07.11.2016 - 12:22 | Son Güncellenme:

Kadınlarla buluştuğu tüm ülkelerde büyük beğeni toplayan L’Oréal Paris Magic Retouch Beyazlar İçin Anında Kapatıcı Sprey, artık Türkiye’de…

L’Oréal Paris Magic Retouch ile beyazlara son

Düzenli saç boyamak, özellikle dip beyazlarını kapamak için saçlarını boyayan kadınlarda büyük bir önem taşıyor. Fakat bazen zamansızlıktan dip boyasına fırsatları olmuyor. L’Oréal Paris; tam da o sırada ortaya çıkan son dakika toplantıları, randevuları ya da sürprizleri için L’Oréal Paris Magic Retouch Beyazlar İçin Anında Kapatıcı Sprey’i kadınlarla buluşturuyor. Eva Longoria’nın da beğenerek kullandığı ve tüm sürpriz durumlar için çantasında taşıdığı L’Oréal Paris Magic Retouch Beyazlar İçin Anında Kapatıcı Sprey, 3 saniyede saç diplerindeki beyazlara son veriyor. Zengin renk pigmentleri ve hızlı kuruyan yapısı ile mükemmel beyaz kapama sağlayan L’Oréal Paris Magic Retouch Beyazlar İçin Anında Kapatıcı Sprey, ilk şampuanlamaya kadar kalıcı etki sağlıyor.

Haberin Devamı

Yepyeni bir saç ürünü olan L’Oréal Paris Magic Retouch Beyazlar İçin Anında Kapatıcı Sprey, nerede ve ne şekilde olursa olsun her zaman kadınların yanında olmak için geliyor. Kolay ve hızlı uygulanan ve tüm saç renklerinin %85’i ile uyumlu sarı, kumral, koyu kahve, kahve ve siyah olmak üzere 5 farklı renk seçeneği bulunan L’Oréal Paris Magic Retouch Beyazlar İçin Anında Kapatıcı Sprey, ortalama 15 defaya kadar kullanılabiliyor. Mucizevi ürün L’Oréal Paris Magic Retouch Beyazlar İçin Anında Kapatıcı Sprey, Kasım ayından itibaren tüm Gratisler’de tüketicilerle buluşuyor.

Yazarlar