Stil Maison Martin Margiela H&M İstanbul Daveti

Maison Martin Margiela H&M İstanbul Daveti

15.03.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Maison Martin Margiela H&M koleksiyonu geçtiğimiz akşam özel bir davetle tanıtıldı. Merakla H&M 'de satışa çıkmasını beklediğimiz koleksiyona moda ve sanat dünyasının ünlü isimlerinin ilgisi de oldukça yoğundu.

Maison Martin Margiela H&M İstanbul Daveti

Maison Martin Margiela markasının çeşitli sezonlara ait giysilerinin ve aksesuarlarının yeni versiyonlarını içeren Maison Martin Margiela with H&M koleksiyonu tanıtımı, İstinye Park H&M mağazasında verilen davet ile gerçekleşti. Cemiyet, moda ve sanat dünyasından pek çok seçkin davetli, H&M Türkiye İletişim Müdürü Pelin Atay Kuran’ın ev sahipliğindeki sürprizlerle dolu geceye katıldı. Eda Taşpınar, Ayşe Kucuroğlu, Beliz & Derin Sarıyer, Şirin Bayülgen, Zeynep Tosun, Nihan Buruk, Indhira Taşpınar, Deniz Marşan, Başak Fransez, ünlü model Didem Soydan, Yaz Kurhan ve Umut Eker ile daha pek çok ünlü davete katılan isimler arasındaydı. Seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşen tanıtımın ardından, ilerleyen saatlerde markanın takipçilerinden oluşan pek çok moda severin katılımıyla alışveriş partisi de düzenlendi.

Haberin Devamı

Kült moda markası H&M ve basmakalıp moda çalışmasının dışında, daima kendi yolunu izleyen Fransız moda evi Maison Martin Margiela’nın yaratıcı yaklaşımı konukların kıyafetlerine de yansımıştı. Mağazada geceye özel; Maison Martin Margiela’nın ruhuna uygun olarak beyaz rengin kullanıldığı sade ve özel bir ortam yaratıldı. Davetliler özel olarak dekore edilen kırmızı halıdan mağazaya geçerek davete katıldılar. DJ Elif Tanrıbilir markanın konseptine uygun dans/lounge tarzı müziğiyle, davetlilere eğlenceli anlar yaşattı. Misafirler bir yandan müziğin ve Carlo Bernardi’nin şık ikramlarının tadını çıkarırken bir yandan da alışveriş yapmanın keyfini yaşadılar.

H&M İstinye Park mağazasındaki özel davette, H&M’in tüm dünyada büyük yankı uyandıran tasarımcı işbirliği Maison Martin Margiela with H&M koleksiyonu Türk moda severler tarafından da büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz ay New York’ta benzersiz bir sanat ve dans gösterileriyle tanıtılan Maison Martin Margiela with H&M koleksiyon partisine Julianne Moore, Sarah Jessica Parker, Mena Suvari, Kanye West, Helena Christensen, Selma Blair, Alan Cumming ve Chace Crawford gibi dünyaca ünlü birçok celebrity katılmıştı.

Haberin Devamı

Dünya modasının öncü markası H&M, gerçekleştirdiği bu özel alışveriş partisi ile moda ve kaliteyi en iyi fiyatla sunarak davetlilere müzik, eğlence ve alışveriş dolu muhteşem bir davet yaşattı. Parti gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Özel bir davet ile tanıtımı yapılan Maison Martin Margiela with H&M koleksiyonu, 15 Kasım’da İstinye Park H&M Mağazasında tüm moda severler için satışa sunuldu.


Yazarlar