Güzellik Max Factor'den Marilyn Monroe koleksiyonu

Max Factor'den Marilyn Monroe koleksiyonu

13.01.2016 - 13:07 | Son Güncellenme:

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G markası Max Factor, dört kırmızı rujdan oluşan Yeni Max Factor Colour Elixir Marilyn Monroe Ruj Koleksiyonu ile tüm kadınları kırmızının cazibesiyle buluşturuyor.

Max Factorden Marilyn Monroe koleksiyonu

Tüm kadınlar seçtikleri makyajla kendilerini göz kamaştırıcı ve özgüvenli hissetmek ister. Kadınların kozmetik ihtiyaçlarına yönelik olarak yenilikçi ürünler sunan Max Factor, kırmızı rengin güç, motivasyon ve tutkuyla ilintili olduğunu keşfetti: Max Factor Marilyn MonroeTM Ruj Koleksiyonu ile kadınlar artık kendileri için yaratılan kırmızılarla hem özgüvenli hem göz kamaştırıcı hissedecek.

Marilyn Monroe’nun imzası olan ‘Yakut Kırmızısı’ rengindeki dudakları Max Factor’ün yeni koleksiyonuna ilham oldu. Dört farklı kırmızı tondan oluşan ruj koleksiyonu ile kadınların dudakları evrim geçirecek.Renk Teknolojisi kullanarak uzmanlar tarafından oluşturulan bu dört ton arasında her kadına uyacak en az bir kırmızı yer alıyor. Aynı zamanda bu renkler farklı cilt tonlarıyla da uyum sağlıyor. Turuncu, mavi ve mor alt tonları kullanılarak oluşturulan bu renkler, kırmızının her kadında kendini göstermesi ve göz kamaştırıcı bir dönüşüm yaratması amacıyla tasarlanmıştır. Doğru kırmızıyla kadınlar tamamen kendilerine özel, cesur dudaklara sahip olarak makyajlarını anında daha alımlı hale getirebilirler.

Marilyn Ruby Red – İlham perisi Marilyn’
Marilyn’in sevdiği orijinal ton olan bu ikonik renk, Marilyn ve ikonik kırmızı dudaklarından ilham alınarak oluşturulan cesur ve gerçek bir kırmızıdır.

Marilyn Sunset Red – Sıcak cilt tonları
Sunset Red, sıcak ve esmer cilt tonlarında kendini gösterecektir. Güzel, koyu turuncu ve kırmızı bir rengi vardır.

Marilyn Berry – Soğuk cilt tonları
Bu kırmızı, solgun ve soğuk cilt tonları için uygundur. Mavinin alt tonları soğuk ten rengini tamamlar.

Marilyn Cabernet – Koyu cilt tonları
Bu rujun zengin, koyu kırmızıları ve mor alt tonları koyu cilt tonları için mükemmeldir. Lüks ve sert kırmızı şaraplar gibi…

Max Factorden Marilyn Monroe koleksiyonu

Marilyn Monroe Damgası…

Marilyn Monroe, 1950’lerde kırmızı ruju bir güzellik damgası haline getirdi ve cazibenin diğer adı oldu. Max Factor’ün “Ruby Red’’ ruju sayesinde ikonik eyelinerıyla birlikte kendisini güzellik haritasına kalıcı olarak yerleştiren kırmızı dudaklar yarattı.Max Factor de bu makyaj ve renk aşkını özümseyip Marilyn’den ilham alarak her kadın için doğru kırmızıyı oluşturdu.

Max Factor Türkiye Makyaj Artisti Rıfat Yüzüak; “Kırmızılar makyajda her zaman önemini koruyor. Cazibeyi ve çekiciliği artırmanın en kolay ve en harika yolu olarak dudaklarda kırmızıları kullanmaya bayılıyorum. Yine de bazı kadınların hata yapmak ya da fazla iddialı görünmek korkusuyla kırmızıyı denemekten çekindiğinin farkındayım. Oysa her kadına uygun bir kırmızı vardır. Max Factor Marilyn Monroe Ruj Koleksiyonu ile her kadın kendine yakışacak en doğru kırmızıyı bulabilir” diyor.

Mükemmel Kırmızı

Renk - Formül, ışığı daha iyi yansıtan ve rengi daha yoğun gösteren mikro öğütülmüş pigmentler içerir.

Formül -Besleyici üzüm çekirdeği ve avokado yağlarıyla zenginleştirilen formül, dudakların kurumasına engel olur.

Koku -Marilyn MonroeRuj Koleksiyonu Marilyn’in tatlı ve göz alıcı kişiliğini yansıtır. Formülü, taze narenciye notaları ve duyulara hitap eden vanilya alt tonlarıyla geliştirilmiştir.

Yeni Max Factor Marilyn MonroeRuj Koleksiyonu ile artık her kadın kırmızıya aşık olup kendi Marilyn anını yaşayabilir.


Yeni Max Factor Marilyn MonroeRuj Koleksiyonu’ndaki her bir rujun tavsiye edilen satış fiyatı 39,90 TL

Yazarlar