Stil MBT Fizyolojik Ayakkabı Lansmanı

MBT Fizyolojik Ayakkabı Lansmanı

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Dünyanın rahatlığını ayaklarınıza kazandıran MBT ayakkabıları şimdi Türkiye’de… Sırt-bel ve boyun ağrılarına faydası bakımından dünya genelinde akademisyenler doktorlar ve fizyoterapistler tarafından tavsiye edilen İsviçreli ayakkabı markası MBT bir fizyolojik ayakkabı. Aynı zamanda dünyada “anti-shoe” olarak ün salmış durumda.

MBT Fizyolojik Ayakkabı Lansmanı

Dünyanın rahatlığını ayaklarınıza kazandıran MBT ayakkabıları şimdi Türkiye’de…

Haberin Devamı

Sırt-bel ve boyun ağrılarına faydası bakımından dünya genelinde akademisyenler doktorlar ve fizyoterapistler tarafından tavsiye edilen İsviçreli ayakkabı markası MBT bir fizyolojik ayakkabı. Aynı zamanda dünyada “anti-shoe” olarak ün salmış durumda.

Metobolizmayı hızlandırması, yürürken olduğu kadar ayakta dururken de kasları çalıştırması ve dolayısıyla kilo vermeye yardımcı olmasının yanı sıra, bel-boyun ve sırt ağrılarına iyi geliyor, dik yürümenizi sağlıyor.

MBT'nin yeni modelleri önümüzdeki günlerde Beymen, Boyner ve Divarese Mağazalarında yerlerini alacak. Dünyada Paris Hilton, Salma Hayek, Naomi Watts, Heather Mills, Jennifer Love Hewitt, Al Pacino, Sylvester Stallone, Antonio Banderas gibi ünlülerin tercihi olan ayakkabılarla bir test yürüyüşü yapmanızı öneririz.

Yazarlar