Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Etkinliğine Start Verildi

Moda dünyası için heyecanla beklenen Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Sonbahar/Kış 2017 sezonu için tasarımcılar ve markaların koleksiyonlarını sunacağı hafta geldi çattı!

20-24 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Mercedes-Benz Fashion Week etkinliğinin bu sene düzenleneceği mekan oldukça görkemli olmakla birlikte İstanbul'un tarihi dokusunu iliklerimize kadar hissettirecek güzel bir haftaya girmiş bulunuyoruz.

Grand Pera'nın Büyüleyici Atmosferi!

19. yüzyıldan bu yana bir çekim merkezi ve alışveriş kültürünün sembolü haline gelen Grand Pera, Mercedes-Benz Fashion Week etkinliğine kapılarını açıyor.

Haberin Devamı

İstiklal Caddesi üzerinde bulunan ve Beyoğlu'nun ruhunu yansıtan pasaj anlayışı ile restore edilen, eski adıyla Cercle d'Orient, bugünkü ismiyle Grand Pera'da düzenlenecek olan Fashion Week etkinliği Trend Seminerleri ile açılışını yaptı.

Uluslararası moda takvimi doğrultusunda her yıl iki defa düzenlenen Fashion Week etkinliğinde marka ve tasarımcılar koleksiyonlarını sergileme imkanı bulurken, uluslararsı platformlarda adını duyurma fırsatı yakalayan yeni nesil marka ve tasarımcılara da kapılarını açıyor.

Birbirinden Farklı Tasarımcı ve markalar!

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında koleksiyonlarını sergileyecek olan marka ve tasarımcıları sayacak olursak ;

T.A.G.G.,BASHAQUES’, BRAND WHO, BURÇE BEKREK, CAN YUNUS

ÇETİNKAYA, CEREN OCAK, CIGDEM AKIN, CİHAN NACAR, GÜLÇİN

ÇENGEL, MEHTAP ELAİDİ, Mercedes-Benz Presents DB BERDAN, MERT

ERKAN, MURAT AYTULUM, NEW GEN (Gökhan Yavaş, Selen Akyüz, Şebnem

Günay) , NİHAN PEKER, NİYAZİ ERDOĞAN ,ÖZLEM SÜER, SUDİ ETUZ ,

TUBA ERGİN ve TUVANAM yer alıyor.

Sizler için bu hafta Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul etkinliğini yakından takip ediyor olacağım. Katılma imkanı bulduğum defileler hakkında yazılarımı okumak için takipte kalın:)

www.facebook.com/gokcekomurcucosmos/

www.instagram.com/gokcekomurcucosmos/

www.instagram.com/gokcekomur/