Stil Moda Haftası Heyecanı Başlıyor!

Moda Haftası Heyecanı Başlıyor!

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Istanbul Fashion Week heyecanı başlıyor!..

Moda Haftası Heyecanı Başlıyor

Moda dünyasında büyük ses getiren, tasarımcıların ve moda tutkunlarının her yıl sabırsızlık ve heyecanla beklediği Istanbul Fashion Week’ın altıncısı Istanbul Fashion Week Sonbahar-Kış 2013, bu sabah W Hotel’de yapılan toplantı ile resmen tanıtıldı.

Haberin Devamı

Taksim Tepebaşı’nda düzenlenecek olan Istanbul Fashion Week’in kesin tarihleride 8-11 Şubat 2012 olarak bildirildi. Resmi toplantı öncesinde bir çok spekülasyona sebep olan, mekan ve tarihler konusunda da böylece kesinlik sağlanmış oldu. Toplantı sonrasında herkesin merakla beklediği haber, tasarımcı ve markaların sunumlarını yapacakları günler ve saatler. IFW takviminin açıklanmasına ile birlikte heyecan daha da artacak. Basın ve davetliler için akreditasyonlar konusunda takvim açıklanana kadar çalışmalar devam edecek gibi gözüküyor çünkü, IFW yaptıkları düzenledikleri basın açıklamasında, henüz bu konu hakkında kesin bir durumun söz konusu olmadığı anlaşıldı. Toplantıya katılan çoğunluk gibi biz de her zaman tüm basın mensupları ve davetliler için kimseyi madur etmeyecek şekilde düzenlemelerin yapılmasından yanayız.

Haberin Devamı

Moda Haftası Heyecanı Başlıyor

Türk moda endüstrisinin önemli ölçüde dünya pazarına açılmasında önemli bir kapı olan Istanbul Fashion Week’in yeniden Taksim Tepebaşı’nda yapılıyor olmasından son derece memnuniyet duymaktayız. Merkezi ulaşım noktalarına yakın olması açısından rahatlık sağlayan lokasyon aynı zamanda, modanın merkez noktaları arasında yer alıyor. Bu nedenle de Istanbul Fashion Week düzenlendiği tarihler süresince Taksim’e daha renkli bir hava getiriyor. Yurt dışında yapılan örneklerini izlediğimizde özellikle “sokak modası” konusunda fotoğrafçıların çalışmalarına hayran kaldığımız Fashion Week’lerde olduğu gibi, ülkemizde yapılan Fashion Week kapsamında da bu yıl, sokak modası için başarılı çalışmaların ortaya çıkabilmesi için, defile aralarındaki saatlerde davetliler için, uygun bir bekleme ortamının kurulmasını temenni ediyoruz.

Istanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği önderliğinde Moda Tasarımcıları Derneği, Birleşmiş Markalar Derneği ve İstanbul Moda Akademisi işbirliğinde yeniden düzenlenecak olan Istanbul Fashion Week’te tasarımcılar ve markalar, Sonbahar-Kış 2013 koleksiyonlarının sunumunu gerçekleştirecekler.

Türkiye’nin bu en büyük moda organizasyonunda Methap Elaidi, Arzu Kaprol, Özlem Süer, Nejla Güvenç , Atıl Kutoğlu, Gül Ağış, Erol Albayrak, Tuvana Büyükçınar, Niyazi Erdoğan, Günsel, Türkay, Zeynep Erdoğan, Gamze Saraçoğlu, Özlem Kaya, Özgür Masur, Simay Bülbül tasarımlarını sergileyecek olan tasarımcılar, AdL&Cengiz Abazoğlu, Avva ve Giovane Gentile ise moda haftasına katılacak olan markalar arasındaki yerini alıyor.

Haberin Devamı

Moda Haftası Heyecanı Başlıyor

Bir aydan az bir zamanın kaldığı Istanbul Fashion Week her yıl olduğu gibi, bu yılda en gözde tasarımlaırn sunumlarının yapılmasının beklendiği bir organizasyon olacak. Organizasyon dahilinde tüm katılımcıları ve davetlileri memnun edeceğine inandığımız günlerin yaşanmasını diliyoruz!.. Ayrıca Türk tasarımcı ve markaların dünya modasına hitap eden tasarımları ile yeniden başarılı bir çıkış yaparak, yabancı basınında dikkatini çekeceklerine inanıyoruz. Istanbul Moda Haftası’na katılacak tasarımcı ve markalara şimdiden başarılar diliyor, moda haftası kapsamında bizi takip etmenizi öneriyoruz!..

Yazı; İlknur Şener 

Yazarlar