Stil Modazon Ekibi Angelina Jolie’in İlk 5 Elbisesini Seçti

Modazon Ekibi Angelina Jolie’in İlk 5 Elbisesini Seçti

30.04.2013 - 00:00 | Son Güncellenme:

Modazon ekibi olarak; Jennifer Lopez’le başladığımız ‘İlk 5 Elbise’ haberine Angelina Jolie’yle devam ediyoruz. Güzel oyuncunun sevdiğimiz beş elbisesini sizler için seçiyoruz.

Modazon Ekibi Angelina Jolie’in İlk 5 Elbisesini Seçti

Sevdiğimiz, beğendiğimiz ve heyecanla takip ettiğimiz Jolie muhteşem vücudu ve özel yaşantısıyla bizleri daima kendine hayran bırakıyor. 1975 doğumlu güzel aktris, her şeyiyle tam dört dörtlük kalıbına uyum sağlıyor. Güzellik ve sinema oyunculuğunun yanı sıra, Angelina Jolie tüm dünyada hayırseverliğiyle de tanınıyor. Oyunculuk yeteneğiyle göz dolduran ünlü aktris, kıyafet seçimleriyle de, moda zevkinin çok iyi olduğunu bize kanıtlıyor.

Haberin Devamı

Katıldığı kırmızı halı törenlerinde, Jolie ve elbiseleri hakkında medyada oldukça fazla haber çıkıyor. Ne kadar güzel giyindiği ve ne kadar şık olduğuyla alakalı bir sürü haber okuyoruz. Bu haberleri okuyup da, bundan bir haber yapmadan da durulmuyor tabi.

Jolie; ödül törenlerinde ve kırmızı halıda çok fazla renkli elbiseler tercih etmese de, yine de her daim çok şık ve yerine göre giyinmeyi biliyor. Genelde sade kıyafetlerle görmeye alışık olduğumuz Jolie; sanırım bir kez karşımıza çok fazla detaylı ve abartılı bir kıyafetle çıksa, onu bu kadar beğenmeyebiliriz. Bir star olmasına rağmen giydiği kıyafetleri sade tutmaya özen gösteren Jolie’nin seçtiği tasarımlar genelde Versace ve Elie Saab oluyor. Çekici oyuncu bu kıyafetlerini onlara uygun bir aksesuarla da tamamlayarak her şeyin bir bütün olarak mükemmellik kazandığını vurguluyor.

Haberin Devamı

Angelina Jolie’nin ilk beş kıyafetini görmeye hazır mısınız? O zaman sizi galerimize bekliyoruz.


Yazarlar